Megfelelő lenne ez a konfig? Nem lenne semmi baj?
Sziasztok.
Processzor: Intel Core i5-3470 3.2GHz LGA1155
Alaplap: MSI H61M-P20 (G3)
Tápegység: Chieftec ctg-500-80p
Videókártya: Geforce GTX 750 TI
Ram: 4GB
Ez így elmenne? Minden megvan csak a processzor kéne bele. Hasonló árkategoriába van jobb? Alaplapot nem szeretnék cserélni.
Szerintem nincs vele baj. Ha újonnan veszed, akkor én a helyedben LGA 1150-re építenék (kicsit olcsóbb és újabb is), vagy megvárnám a nyár közeépn-végén érkező Intel Skylake procikat és az LGA 1151 foglalatot.
A Skylakehez még annyit, hogy az alaplapok DDR4 memóriát, DDR3 memóriát (lehetőleg 1,35Volton futót, pl. egyes Corsair ramok) fognak támogatni.
Ja és ha már RAM: párosával vedd őket (2x2 vagy 2x4GB), mert párosával két csatornás módban, jelentősen gyorsabban fog működni, mint egy szimpla modul.
Plusz én még vennék a rendszer mellé egy Samsung 850 EVO SSD-t (120/250GB-s), mivel általánosságban az dob a legtöbbet egy rendszeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!