Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi sípol több ezer HZ-en a...

Jandris22 kérdése:

Mi sípol több ezer HZ-en a gépben?

Figyelt kérdés

Mióta új procihűtőt vettem folyamatosan hallom, hogy valami olyan 5-10 ezer HZ környékén sípol. Olyan mintha egy porszívót hallanák nagyon távolról. Terheléstől nem függ, nem lesz hangosabb játék közben sem. Kismilliószor leszedtem az oldalát lehuztam a ventiket stb. de még most sem tudom mi lehet. Talán az alaplap? Képes lenne ilyesmire? Orvosolható anélkül, hogy kvázi új gépet veszek(ez is körülbelül 1 hónapos) Sosem volt még asztali gépem, ezért aggódom ennyire..Na meg elég idegesítő már az elején is...

MSI 970a-g47 alaplap

Amd fx 6300 as proci

8gb hyperx savage ram

R9 270x vidikari

Toshiba 1tb merevlemez

Cooler master 600w os táp

És egy szintén cooler master tx3 evo procihűtő

2015. szept. 9. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Emlékszem, hogy én amikor túl 'lazán' kötöttem vissza a HDD-t, akkor idegesítő ~4K Hz-es pittyegő hangot adott ki magából. Szerintem ellenőrizd, hogy minden jól van csatlakoztatva, aztán meglátjuk.
2015. szept. 9. 23:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Amit lehet azt lehúzok az alaplapról és körültekintően visszadugdosom őket. Eléggé feszülnek benne a kábelek. Egy nagy köteg ami a tápból jön ki 2 gyors bilincscsel van összehúzva. Okozhat ez ilyet?
2015. szept. 10. 07:14
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

sokminden okozhatja

a cpu ventit ha lehuzod akkor is sipol? mert azt irtad azt teted be...

ha igen akkor csakntuzetes atvizsgalas segithet

tapod gondolom az a hirhedt rosszfajta tipus

legalabb megnezetni nem artana ha mar mast nem akarsz tappal (persze csak tipp mert nem irtad volna le...)

2015. szept. 10. 08:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen! Ha lehúzom az új hűtőt egyből abbahagyja. De nem a ventilátor csinálja szerintem, meghallgattam. Bár lehet hogy annak a forgatómotorja zizeg.
2015. szept. 10. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:
A táp egy Cooler MASTER ELITE 80+ 600W BLACK.
2015. szept. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!