Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fülhallgatót ajánlotok...

Milyen fülhallgatót ajánlotok max 5 ezerig?

Figyelt kérdés

2015. szept. 9. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel több ilyen kérdés van és igazándiból egyikre sem érkezett válasz, ezért leírom, hogy Marley márkájú füllhalgatóra egyéves garancia van, Media Markt-ban és a Best Byte-ban lehet kapni, szövött zsinórja van. Az igaz, hogy nem 5, hanem 6 ezer ft :-(

Erről ismerős is csodát regélt.

Valamint nemrég volt a Lidl-ben is egy fajta, az jóval olcsóbb volt, lehet, hogy néhány helyen még maradt...De annak a minőségéről nincsenek információim.

2015. szept. 9. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:

ISY HP 1200. az kb 7.000 ft, de olyan hangzása van. Én mélyhang kiemelésre állítottam be a telefont, a tuc-tuc számoknál nem bírom a fülemen tartani, mert annyira mélyen és hangosan szól.

A kábele kb 130 cm, és ilyen fonott. A strapát jól bírja, többször aludtam rajta, rántottam meg a kábelét az éjszaka közepén, de volt hogy 3-kor ara ébredtem, hogy azon van a könyököm. Semmi baja.

Csak ajánlani tudom. Ahhoz képest, hogy noname, egész jó. Ismerősöm Sennheiser fejhallgatóját - ami kb 7.000 ft volt - leveri.

2015. szept. 9. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!