Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hangkártyát vegyek max...

Milyen hangkártyát vegyek max 10000 Forintig?

Figyelt kérdés
Játékra kellene

2015. szept. 8. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a baj az integrálttal?
2015. szept. 8. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
asus hang karik jó belépő szintűek . de ahhoz olyan fejhallgató is kell ami minőségi nem 10 ezer forint alatti mert ott nem fogsz észre venni semmi változást az integrálthoz képest.
2015. szept. 8. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:

az integrált hangkártyák nagyon erősek jelenleg, 30 ezer alatt nem is éri meg a külön kártya. De ahhoz a kártyához meg minimum egy jó 40-50 ezer forintos fejhallgató kell, hogy érezz valami különbséget.

Én a helyedben nem költenék erre.

2015. szept. 8. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
a nagyon erős integrált hang kártyák is általában 30-40 ezres asus lapoktól kezdődnek.
2015. szept. 8. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Őszintén nekem Asus Maximus 7 hero lapom van és hangkártyával rosszabbul szólt a zene XD De már a 20k körüliekben is tűrhető.
2015. szept. 8. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
mert szerinted mindenkinek 60 ezres alaplapja van ? mindegyikbe ilyen pro hang karit raknak? te biztos nem magyar országon élsz akkor vagy burzsoék neveltek.
2015. szept. 8. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert szerinted meg mindenki olyan csóró hogy 10ezer forintos lapokat vesz? Biztos nem csak úgy hipp-hopp lett meg az a pénz hanem gyűjtötte. És igen is, sok embernek van magyarországon is 40+k-s lapja. Nekem is 38 ezer forint volt.
2015. szept. 8. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem fogok vitázni veled, a mostani gépemre 1.5 évig gyűjtöttem, azért olyan, amilyen. Persze ha valaki elcigizi, elissza a pénzét, nem teszi félre, akkor könnyű azt mondani, hogy gazdag szülők stb. Tanulj, szerezz egy magasabb szintű állást, ne droid legyél egy gyárban minimál bérért és máris megoldható a dolog.

Ami a kérdést illeti, játékra nem kell neked külön hangkártya. Ahol hangkártya kell, ott már komolyabb a gép meg a fejhallgató is.

2015. szept. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!