Hogy lehetne munkára bírni WIN 8.1 alatt a Canon i560 nyomtatót?
Gyanítom, hogy sajnos sehogy.....
A Canon hivatalos oldala szerint nincs hozzá driver, de azért megkérdezem, hátha tud valaki valamit ......
Bár nem ezt szeretnéd elérni, de azért csendben megjegyzem:
én ezt a nyomtatót beállítottam nem olyan rég linux alatt (Linux mint 17.2) és tökéletesen működött a libre officeból (is) a nyomtatás.
Tehát még ez is egy alternatíva... fontold meg.
Kedves wdhun - megfontoltam a tanácsodat!
Először - csak úgy brahiból - a paint programból próbáltam nyomtatni, már így is sikerült!
Aztán telepítettem az Általad javasolt programot, azzal is működik.
A nyomtató egyébként egy XP asztali gépre van csatlakoztatva, ezen géphez csatlakozom a WIN 8.1 laptoppal - innen szeretnék alkalmanként nyomtatni. Most már sikerül!
Nagyon köszönöm a tanácsodat és, hogy vetted a fáradságot segítséget nyújtani!
....mert pontatlanul fogalmaztam. "Telepítettem az Általad javasolt LibreOffice programot . . . "
Köszönöm...
Érthetetlen, hogy ebből tudok nyomtatni a Word-ből meg nem.
De nem kell mindet érteni.....:)
jaaa, igazából én magát a linux-ot (operációs rendszert javasoltam elsősorban), ugyanis ott rendesen megismeri és működik teljes funkcionalitásában minden programmal, de akkor ezzel beletrafáltam! :)
a lényeg, hogy a probléma tulajdonképpen megoldódott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!