Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehetne munkára bírni...

Hogy lehetne munkára bírni WIN 8.1 alatt a Canon i560 nyomtatót?

Figyelt kérdés

Gyanítom, hogy sajnos sehogy.....

A Canon hivatalos oldala szerint nincs hozzá driver, de azért megkérdezem, hátha tud valaki valamit ......

2015. szept. 8. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a Canon nyomtatok is hiresek a sz*r meghajto-ellatasukrol. A windows7-es driverrol azt allitjak, hogy lehet h. mukodik Win10 alatt, en a helyedben megprobalnam felrakni W8-ra, hatha elindul.
2015. szept. 8. 09:19
 2/9 P.O.C. ***** válasza:
Megpróbálhatod Windows 7 kompatibilis módba telepíteni, a Windows 7 drivert.
2015. szept. 8. 09:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam a WIN7 driverrel, de sajnos nem megy. A nyomtatási kísérlet kezdetekor látszólag minden rendben van, elvégezhetők a nyomtatáshoz szükséges beállítások, de a végén ez jelenik meg : [link] - Persze, minden rendben van ezek közül, kivéve a "nyomtatókezelő". Köszönöm szépen a válaszodat.
2015. szept. 8. 09:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves P.O.C. - Köszönöm a tanácsot, utána fogok járni.....
2015. szept. 8. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Bár nem ezt szeretnéd elérni, de azért csendben megjegyzem:

én ezt a nyomtatót beállítottam nem olyan rég linux alatt (Linux mint 17.2) és tökéletesen működött a libre officeból (is) a nyomtatás.

Tehát még ez is egy alternatíva... fontold meg.

2015. szept. 8. 10:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves wdhun - megfontoltam a tanácsodat!

Először - csak úgy brahiból - a paint programból próbáltam nyomtatni, már így is sikerült!

Aztán telepítettem az Általad javasolt programot, azzal is működik.

A nyomtató egyébként egy XP asztali gépre van csatlakoztatva, ezen géphez csatlakozom a WIN 8.1 laptoppal - innen szeretnék alkalmanként nyomtatni. Most már sikerül!

Nagyon köszönöm a tanácsodat és, hogy vetted a fáradságot segítséget nyújtani!

2015. szept. 8. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Most nem egészen tiszta, hogy végül mit is csináltál, de örülök, hogy sikerült! :)
2015. szept. 8. 12:06
 8/9 A kérdező kommentje:

....mert pontatlanul fogalmaztam. "Telepítettem az Általad javasolt LibreOffice programot . . . "

Köszönöm...

Érthetetlen, hogy ebből tudok nyomtatni a Word-ből meg nem.

De nem kell mindet érteni.....:)

2015. szept. 8. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:

jaaa, igazából én magát a linux-ot (operációs rendszert javasoltam elsősorban), ugyanis ott rendesen megismeri és működik teljes funkcionalitásában minden programmal, de akkor ezzel beletrafáltam! :)

a lényeg, hogy a probléma tulajdonképpen megoldódott! :)

2015. szept. 8. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!