Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nemreg kaptam egy Canon Pixma...

Nemreg kaptam egy Canon Pixma Mp250 tipusu nyomtatot csak az a gondom van vele hogy nincs hozza cd-m mert akitol kaptam annak se volt mar meg a cd es letoltottem a driver-t eszeleli a gep a nyomtatot nyomom next, next a tobi lent ?

Figyelt kérdés
Es valami olyasmit ir ki hogy nemtudom milyen cd-t kell behelyezni es azon kivalasztani a nyomtatohoz a driver-t es ha azt nyomom hogy cancel a cd valasztasanal akkor befejezi az egesz installalast,szoval ez a gondom egyebkent a gepem windows xp 32 bit a kabel a nyomtatohoz jo szoval ne kerdezzetek semmi ilyesmit hogy rossz-e valami az usb port is jo,hogy oldjam meg ezt?
2015. aug. 26. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Töltsd le, és telepítsd !

[link]

2015. aug. 26. 10:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. :)
2015. szept. 3. 09:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen egyebkent en is ezt toltottem le es ezzel sem oldodott meg a hiba. :/ Telepitettem es mentem egy ideig benne minden jol haladt es egyszer csak kiirja hogy helyezzek be egy cdt amire nem tudom miket ramasolhat es utana pedig egy olyat hogy tegyek be egy cdt ahoz hogy onnan valasszam ki a drivert a nyomtatohoz es en nem nagyon ertek ehez meg szoval nem tudom milyen cdrol beszel.:/de azert koszi hogy megprobaltal segiteni. :)
2015. szept. 3. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!