Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépfejlesztés hogyan tovább?

Gépfejlesztés hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Eladásra kerül a koznolom, és a gépemet szeretném fejleszteni eladásból származó összegből->130.000ft

Gépem jelenleg:

AMD FX6300+Gammaxx 300 hűtő

Gigabyte ga-970a-ds3p

4x2Gb DDR3 1600Mhz

Segate 500gb HDD

Thermaltake Hamburg 530W

GTX 750ti 2gb

Ebből ugye vga csere (GTX 960 vagy R9 380 2/4gb még nincs eldöntve), processzor nemtudom maradhat-e vagy oc-zam bár jelenlegi hűtővel max 4.0/4.2ghz tudom húzni max., és 1Tb HDD, (SSD NEM TERVEZEK nekem boot idő így is okés ezzel a 500Gb hdd-vel).

Szóval a kérdésem az hogy processzort is cseréljek, vagy ne? FX 8350 gondolkozok de hűtő nemtudom mennyire jó ha a procit is tuningolnám, vagy intel is belefér az árba úgy hogy ha eladnám 45ezer körül a amd cpu+lap-ot? :O

2015. szept. 7. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit cserélni akarsz azt szerintem add el és legyen egy

R9 380 4gb

Asus B85M-g lap

i5 4460 proci

WD Ezex merevlemez

Táp, ram maradhat.

8350-et szerintem ne inkább add el és cseréld ezekre és így elég jó géped lesz.

2015. szept. 7. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:

jó ötlet, amit #1 mond, de én így csinálnám.

Megvenném az r9 380-at, majd megnézném ,mennyire tudja kihajtani a proci(húzva ameddig bírja a jelenlegi hűtő).

Aztán, ha kevés a proci, akkor jönne #1 ötlete.

2015. szept. 8. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!