El tűnt a D: meghajtóm! NTFS helyett RAW?!
Újra telepítettem a gépemet Windows 7-re. Nem először telepítettem, telepítettem már Windows xp, 7, 8, 8.1 és 10 is. Most is úgy csináltam mint máskor, leformáztam a C: meghajtót és arra telepítettem fel, amikor kész lett lefutott egy merevlemez ellenőrzés (vagy mi már nem emlékszem), először a D: meghajtó utána az E: és egyiknek se írt ki semmi problémát. Bekapcsolt és át akartam másolni a D: meghajtóról azokat a fájlokat amiket elmentetem a telepítés előtt a C: -ről. Megnyitom a Számítógépet és ez fogad: [link]
Kerestem valamit a neten de semmi nem működöt pl:GetDataBack, de amikor megnyitom akkor ezt írja: ...ellenőrizze hogy van-e lemez az A: meghajtóban...
Meg más programokat is kerestem. Számítógép-kezelés/Lemezkezelés- [link]
azt írja fájlrendszer:RAW hogy lett NTFS-ből RAW?
Valaki tudna segíteni?
A Data Recovery programal már 57% voltam. Rátetem a telefonomat a gépre hogy felmásoljak valamit (Microsoft Lumia 640 telefonom van), megnyitom a Számítógépet és látom megjelent a D: meghajtóm: [link]
Megnézem és látom NTFS formátumú lett: [link]
Hogy mitől azt nem tudom de legalább megvannak a fájlaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!