Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » El tűnt a D: meghajtóm! NTFS...

El tűnt a D: meghajtóm! NTFS helyett RAW?!

Figyelt kérdés

Újra telepítettem a gépemet Windows 7-re. Nem először telepítettem, telepítettem már Windows xp, 7, 8, 8.1 és 10 is. Most is úgy csináltam mint máskor, leformáztam a C: meghajtót és arra telepítettem fel, amikor kész lett lefutott egy merevlemez ellenőrzés (vagy mi már nem emlékszem), először a D: meghajtó utána az E: és egyiknek se írt ki semmi problémát. Bekapcsolt és át akartam másolni a D: meghajtóról azokat a fájlokat amiket elmentetem a telepítés előtt a C: -ről. Megnyitom a Számítógépet és ez fogad: [link]

Kerestem valamit a neten de semmi nem működöt pl:GetDataBack, de amikor megnyitom akkor ezt írja: ...ellenőrizze hogy van-e lemez az A: meghajtóban...

Meg más programokat is kerestem. Számítógép-kezelés/Lemezkezelés- [link]

azt írja fájlrendszer:RAW hogy lett NTFS-ből RAW?

Valaki tudna segíteni?

2015. szept. 7. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Arra céloz, hogy tedd vissza 20 percre a sütőbe.
2015. szept. 7. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki hogy megsérült a partíciós tábla. Próbáld meg ezzel: [link]
2015. szept. 7. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a 2 válaszolónak sikerült! Én is próbáltam ezt a programot 5 GB kereset ki csak, és akkor nem néztem mi volt kiírva amikor befejezte a program a keresést, hogy ott alul katintsak a tovább keresésre (Persze angolul), hogy tovább keressen.
2015. szept. 7. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

ha esetleg...

2015. szept. 7. 23:05
 5/5 A kérdező kommentje:

A Data Recovery programal már 57% voltam. Rátetem a telefonomat a gépre hogy felmásoljak valamit (Microsoft Lumia 640 telefonom van), megnyitom a Számítógépet és látom megjelent a D: meghajtóm: [link]

Megnézem és látom NTFS formátumú lett: [link]

Hogy mitől azt nem tudom de legalább megvannak a fájlaim.

2015. szept. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!