Mik a fontos szempontok egy videokártya vásárlásakor. Milyen értékeket kell néznem?
Magyar oldalak közül ott a Prohardver, ahol remek elemző cikkekel és részletes tesztekkel találkozhatsz, szakszerű magyarázatokkal és komoly fórumos háttérrel.
Külföldi oldalak közül szeretem a Techpowerup-t, mert hatalmas adatbázissal és rengeteg méréssel rendelkeznek (nekik köszönhetjük a GPU-Z alkalmazást is).
Már megvan milyen lesz:Asus Nvidia Geforce GTX 750 2GB DDR5 GTX750-PHOC-2GD5
A konfigom pedig:Intel Core i3-4160 processzor
MSI H81M-P33 alaplap
2x2gb ram egyenlőre.
Annyit még kérdeznék a videokártya máreténél mit értenek mélység alatt?
Használható kártya, de nem egy erőmű...a közép kategória legalja vagy talán inkább a belépő szint teteje?
Egy 2GB-os GTX750 nagyjából 33k és picivel többért van 750Ti, ami szerintem megéri a felárat. Mondjuk nekem már kevés lenne egy 750Ti is, de még használható cucc ma is.
A méreteknél általában van hosszúság, magasság és szélesség. Ezek közül melyiket nevezték mélységnek az jó kérdés, de a mérőszámból talán kitalálható. A szélesség ugye 2-3 cm, a magasság 10cm körül van a hossz meg lehet 15-30cm közötti érték is (jelen esetben ~16cm körül). 3 dimenziónál nem kell több, így a mélység valamelyik lesz a három közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!