Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most mégis mi lehet a probléma?

Most mégis mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Nvidia Geforce 7600 gs videokártya egyszer csak 640x480- as képpontra esik és a Windows csak "szabványos VGA driverként ismeri fel aztán újraindítás után kékhalált kap a gép ha benne van a videokártya.

Persze eszközkezelőben utána néztem és próbáltam drivert el érni vagy frissíteni de semmi sem sikerült....

2015. szept. 6. 15:32
 1/3 Trevor. ***** válasza:
Telepítsd újra a drivert és futtass egy vírusirtót.
2015. szept. 6. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam a win7 a 9600Gt-t felismerte.Nem kellett külön telepíteni.Míg egy r61-es thinkpadnál külön rá kell tenni.Lehet driver probléma,bár akkor nem halna be kék halállal,max szaggatna.Lehet poros,bár nem írtad,hogy silent.Próbáld meg leporolni,kifujatni.Persze ha nem új :D Nehéz így látatlanban megoldást találni
2015. szept. 6. 15:56
 3/3 -=CRYstal=- ***** válasza:
b@ sz h@ tod a driver telepítést,semmit ne eröltess,hagy úgy futni ahogy kényelmes neki,mert ez bizony kinyult,és addig mig veszel szerintem jobb a semminél...
2015. szept. 6. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!