Az nVidia vezérlőpult nem változtat a teljesítményen, bármit állítok is be. Miért?
Figyelt kérdés
Szóval, ha pl. a fórgó nVidia logonál a csúszkát bármerre is tolom, a minőség nem változik. Marad a minőségi kép a teljesítményre csúsztatva a csúszkát, még az alkalmaz gomb megnyomása után is. Aztán a 3D beállításoknál meg tudja változtatni a beállításokat, de nem látok változást. Ja, és hiába állítom be, hogy én az intel grafikát akarom használni, a Minecraft az nVidia kártyát mutatja. Nem értem.
Ja és a 3D beállításoknál csak úgy tudom alkalmazni a beállításaim, ha nincs letöltve a GeForce Experience. Lehet, hogy ennek a hiánya is gondot okoz?
2015. szept. 6. 10:25
11/11 Közveszélyes Kontár válasza:
#10 ok :D
nem mondtad hogy alaplapi driverekre nemnfigyeltel
akkor megoldodot
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!