Az nVidia vezérlőpult nem változtat a teljesítményen, bármit állítok is be. Miért?
Szóval, ha pl. a fórgó nVidia logonál a csúszkát bármerre is tolom, a minőség nem változik. Marad a minőségi kép a teljesítményre csúsztatva a csúszkát, még az alkalmaz gomb megnyomása után is. Aztán a 3D beállításoknál meg tudja változtatni a beállításokat, de nem látok változást. Ja, és hiába állítom be, hogy én az intel grafikát akarom használni, a Minecraft az nVidia kártyát mutatja. Nem értem.
Ja és a 3D beállításoknál csak úgy tudom alkalmazni a beállításaim, ha nincs letöltve a GeForce Experience. Lehet, hogy ennek a hiánya is gondot okoz?
A GeForce Experienc kell hozzá!
Frissitsd a legujabb drivert!
Nem változott semmit. Újratelepítettem expresz beállításokkal, de nem változott.
Bocs a késői válszért.
Nem tudom mit tegyek.
#4 #5
vga pontos tipusa?
honan van a driver es mi a pontos verzioja?
mi a cpu es az alaplap tipusa? (csak mert igp t emlegetted)
Egy Samsung 300E5Z laptopról van szó.
Alaplap: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. 300E4Z/300E5Z/300E7Z (CPU) (ha ez mond valamit)
Cpu: Intel Pentium B950 2.10 ghz 2 mag
Vga: nVidia GeForce GT 520mx
A driver a GeForce oldaláról való, 350.12-es verzió.
#7 >.<
milyen valtozast szeretnel? az a kartya nem eppen fog high-tech effecteket megjeleniteni
az igp szintugy
mi a gyakorlati problemad?
a drivert hiaba allitgatod az nem fog eszreveheto valtozast hozzni max lassul vagy gyorsul a megjelenites
ilyen legalsokategorias vga m'eg nem birja a kepet simitani, eleket, fureszfogakat eltuntetni, stb stb
MineCraft amugy sem a grafikajarol hires
mit varsz tehat az a kerdes?
Crysis 4 beli latvanyvilagot az Alap (mod nelkuli) MineCraft ban?
ezzel a laptopal?
?:D
Na, de sikerült megoldanom. A Chipset driverét kellett letöltenem.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!