Az 1 TB-os vinyóm kondíciója 13% volt tegnap. Lehet valamit tenni, hogy ez változzon?
Ezt a HD-Sentinel mondta? Mert az adna egyéb további instrukciókat is, azaz pontos leírást hogy mi a hiba. ha azt is bemásolod, nagyobb eséllyel tudunk rá mit mondani.
A lemez önteszt során talált 144 hibás szektort.
A lemez felületén található 196 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Nem kell azonnal pánikba esni, tettem fel neked netre egy kis programot, ami képes a hibás szektorokat "javítani" vagy legalább kihagyottként kezelni, nekem ez már hozott rendbe vinyót igaz nem rövid idő alatt tehát javaslom addig keress valami más elfoglaltságot, pl aludj egyet mert ez több óra lesz. (Nekem egy 80-as vinyónál 1óra 12 perc volt)
Crack a csomagban, csak akkor meg ha crackelted. A crack file-okat csak be kell másolni a telepítési könyvtárba és felülíratod vele.
sok sikert :
Ja igen a progi:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
van négy lehetőség de ebből 2 az amelyik jó:
1. scan and repair (itt kér egy számot majd meg kell nyomni az M gombot)
2. regenerate all sectors in a range (even it's not bad)
Ha az elsőt kellene választani akkor számként mennyit kell beírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!