MIt jelen hogy a merevlemeznek 9%-os a kondícioja van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 18:09
1/7 anonim válasza:
azt, hogy kukába vele, tönkrement.
2/7 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, hogy mit jelent, de mentsd róla, ami menthető, és szerintem... kuka (vagyis nem tudom, nem veszélyes hulladék-e, ha igen, akkor gyűjtőbe).
3/7 anonim válasza:
Tutti veszélyes hulladék. Egyébként ments le róla minden adatot ami fontos, tárolónak még használhatod, de olyan dolgokat tegyél rá amit ha meghal nem nagyon sajnálsz.
4/7 anonim válasza:
Az olyan dolgot meg inkább letörli az ember :D
5/7 anonim válasza:
Nekem 2 éve 9% és semmi baja nincs, normálisan működik.
6/7 anonim válasza:
Akkor valszeg jó a kapcsolatod az égiekkel :D
7/7 anonim válasza:
Nekem 11%-os,de működik,és eszembe sincs kidobni. Igaza van az előttem szolónak,hogy tárolónak még jó lesz.
Én most vettem egy újat,de még ezt is meghagyom. Rárakom a DVD-re mentett zenéimet pld. Minden hely jól jön,amíg nem megy tönkre.
Feleslegesen nem dobok ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!