Olcsó HDMI-VGA adapter?
Figyelt kérdés
A laptopon amit rendeltem, csak hdmi csatlakozó van, a monitoromon viszont csak vga.
Kerestem adaptert, de míg minden más adapter 2000 ft alatt van, ebből a legolcsóbb olyan 6ezer volt...
Hol lehet venni ilyet emberi áron?
2015. szept. 5. 15:55
1/6 anonim válasza:
Olcsóbban nem is fogsz találni mert két jelről van szó ezért másféle átalakító kell hozzá.
2/6 anonim válasza:
Nem is fogsz olcsót találni. Az átalakítónak át kell dolgozni a digitális jelet analóggá, ahhoz meg nem elég pár kábel
3/6 A kérdező kommentje:
:( Hát jó, köszi.
2015. szept. 5. 16:01
4/6 anonim válasza:
Gondolják kevés olyan sült bolond van aki digitális jelet analóggá akar változtatni. A magas ár oka a kis kereslet gondolom. Lehet hogy olcsóbban kijössz hasonló modszerrel:
5/6 A kérdező kommentje:
A többi ember hogy oldja meg, ha nincs hdmi a monitoron, a laptopon pedig csak az van?
2015. szept. 5. 16:07
6/6 anonim válasza:
Vesz egy drága átalakítót, vagy egy új monitort. De szerintem a legtöbb ember figyel az ilyesmire vásárláskor.
Lehet hogy fogsz találni kereséseid során egy kb 1000 ftos HDMI-VGA kábelt, amin nincs átalakító(kis doboz), olyat ne vegyél, tapasztalatból mondom, hogy nem működik ilyen célra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!