Laptopot szeretnék ajándékba venni kb 100ezer ft körül +-10e ft . Online filmezésre és valószínűleg WoW-ra lenne használva . Milyen típust ajánlotok?
Nem tudom, hogy belefér-e, de érdemes rádobni még 20-at, ha van rá keret, mert ár/érték arányban megéri és ezen megy a WoW is és még egy darabig tökéletes lesz!
A lenovo elég jó (bár az utolsó 3 darabbal ami a kezem között volt, voltak gondok. honlapon rossz drivert adtak hozzá - úgy kellett az intel oldaláról vadászni, a másiknál a hálókártya dobta el néha a hálózatot, egy üzleti laptopnál pedig konkrétan levelesre mállott a touchpad 2 év alatt) szóval mostanában inkább a dell-re szavaznék.
#3 Igen az. Olvastam róla, de nem érdekelt mert nem az enyém, céges volt.
Igazából az elven akadtam ki. Van egy 250+-os laptop (vagyon) és darabokra esik a touchpad! :D Nevetséges...
Az üzleti széria pont a minőségről szólt eddig!
Szóval ezzel, meg a driveres dolgokkal leírta magát nálam a lenovo. Elszállt velük a ló, felkapottak lettek és leadtak a minőségből.
Hát igen. Egyébként az IBM-mel futottak fel.
Viszont mßeg mindig jobbak mint a siemens cuccok. Ipari környezetben vannak 6-8 Ezer eurós céges gépeink (ipari pg), és 2 év alatt halnak meg a mostaniak. Hozzá kell tennem hogy nem a porba-koszba cipelve, mert ez még magyarázat lenne, hanem egyszerüen klimatizált helységben asztalon tartva, kb. fél évben egyszer el kell mozdítani, ennekellenére halnak az akksik, meg a vinyók.
A régebbi lenovom, a gazdaságos TP, ami SL 510 nére hallgat, még él. A vinyó smart értékei voltak rosszak, most kaptt 5 év után ssd-t, az akksi még 1 órát bírt. Most asszem 2 körül. A 3 éves siemenset ha lehúzom a 230-ról el is dobja magát.
Viszont ezzel a Tochpad dologgal elég szépen lejáratja magát a Lenovo. Nem találni mást használtban, csak olyant ami rongyos.:S
Igen, a siemensnek sose voltak jó aksijai. Pláne belépőszinten. Otthoni használatra szánt laptopok közül régebben újonnan bírtak 1,5 órát majd egy év elteltével 20 percet, 2 év után pedig be se kapcsolt! :)
Régebben én is lenovo párti voltam, de ezek után valahogy elment tőle a kedvem. Összehasonlításképp az acer laptopom (mindenki fikázza az acert, mert "olcsó húsnak híg a leve") jelenleg 4 éves 3 órát bír az akku wifivel és max fényerőn. A billentyűzeten 1-2 gomb kifényesedett, de azon kívül sem kopás sem hólyagosodás nincs. Minden alkatrésze tökéletes 100% kondíció a HDD-n. A ventilátora kezd kicsit csapágyas lenni, de némi zajnövekedést leszámítva szinte új. Jobb állapotba van, mint a 3x drágább vele majdnem egyidős üzleti lenovo! :) És ez a szomorú...
Szóval szerintem jelenleg dell, míg a lenovo észhez nem tér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!