Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri 3500Ft-ért egy 4éves...

Megéri 3500Ft-ért egy 4éves Asus p4d-x alaplap, egy Intel Celeron D 478 2,4Ghz procival (nem volt húzva)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 15:17
 1/6 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen állapotban van.Ha te mindent rendben találsz rajta akkor nagyon is megéri de ha egy kis hiba már van rajta akkor fölösleges pénzkidobás lenne.Teszteld le vétel előtt.
2010. márc. 11. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hibám. Azért cserélte a gyerek mert feljebb nyomta a gépe teljesítményét.
2010. márc. 11. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocsi elírtam az alaplapot! p4v800d-x

[link]

Mint mondtam 4 éves, de kímélve volt.

2010. márc. 13. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Asus alaplapok legfőbb gyengéje a Kondenzátorok..

Vmiért pár tized volt értékkel kissebbeket tesznek bele ami miatt pár év alatt felpuposodnak és elszállnak, mondjuk nem nagy kunszt újrakondizni csak azért mégis bosszantó..

Plusz még számold rá a postát, meg a 25% áfát ha fennakad a vámon, aztán ha kiszámoltad a végső árat plusz belekalkuláltad hogy itt gaykolatilag nincs hova menned reklamálni utánna, akkor kerekedj fel és keress egy pc bontót aztán kérdezd meg ott mennyibe kerül...

2010. márc. 13. 15:05
 5/6 A kérdező kommentje:

értem! Köszi!

am itt szó sincs áfárol, meg postáról. Szobatársamé, szval nincs mellékköltség,plusz ráadásul, elötte tesztelem is 1 hétig, hogy tuti-e

2010. márc. 13. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor jó, azt hittem kintről akarsz venni a link alapján..
2010. márc. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!