Egyetemre / főiskolára egy jobb tablet, vagy laptop?
Olvasgattam ezzel kapcsolatban, de azok 3 éves kérdések voltak. 3 éve pedig a számítástechnikában hatalmas időtáv.
Hogyha maximum jegyzetelésre illetve büntetőjogi paragrafusok közötti matatásra keresnék eszközt, semmiképp se nagy gépigényű tervezőprogramokra, mit ajánlanátok? Konkrét típusokat is szívesen fogadok!
Hát ha nincs túl sok felesleges keret meg nem olyan fontos a nagy tárhely akkor egy hp stream 13 -at ajánlanék. Nem a legerősebb gép, de mint ahogy mondtad neked csak jegyzetelni meg olvasni kell, erre bőven elég. Tekintve, hogy egyetemre viszed fontos a hosszú üzemidő, ez a gép akár 9 órát is kibír akksiról.
Szakja válogatja. Mérnökire én mindenképp notebookot javasolnék, neked jogira szerintem egy konvertibilis tablet ideális. Például egy ASUS Transformer Book.
De akár egyéb tablet is teljesen jó lehet billentyűzetes tokkal. A fizikai billentyűzet hosszabb jegyzeteléshez szerintem mindenképp érdemes.
Köszi a válaszokat! Ment a pont mindenkinek.
Ez az ASUS Transformer Book nagyon tetszik.Sokoldalúnak látszik. Gyakorlatba is megállja vajon a helyét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!