Hol áll a tablet a laptop és a mobil között? Vásárlás előtt állok, és kicsit elbizonytalanodtam.
Tabletet szeretnék venni, mert a laptopomnak leáldozott. Amire használom, az a böngészés, levelezés, pdf olvasás, néha torrent, képszerkesztés a legegyszerűbb windows-os progival, semmi komolyabb. Okostelefonon a netezés pedig nekem kicsit idegörlő, és lassú, főleg a teljes billentyűzet hiányzik, ezért gondoltam eggyel nagyobb valamire, de talán a laptop mégsem kell.
Kérdéseim:
- jó választás-e a tablet, vagy az csak egy nagyobb telefonnal ér fel böngészés tekintetében és kész.
- a tablet inkább telefon vagy inkább laptop. Úgy értem, hogy jelennek meg pl. az internetes oldalak? Azt tudom, hogy sok minden nem, vagy csökkentett tartalommal érhető el telefonon. Vagy fejlesztés kérdése ez is, és van egy külön tablet kategória már?
- lehet-e külső vinyót csatlakoztatni egy tablethez
- lehet torrentezni? sd kártyára vagy a külső vinyóra?
- office-szal hogy viszonyul a tablet
Amit néztem, Samsung galaxy, vagy Asus transformer, és 10colos, 80-100e körül.
Nagyon köszönöm a segitséget, vagy kiigazitás, ha már a kérdés sem jó :D
A kérdéseddel az a baj, hogy nincs konkretizálva milyen tablet?
Van egy halom mobil procis, ARM vagy olcsó Atomos tablet, amik pont annyit tudnak mint a telefon, csak nagyképernyős módon. Vannak olyan tabletek amik már 4 magos atom procval jönnek 1-2-4Gb memóriával, a kiesebbekre W8.1, a nagyobbakra akár W10 is telepíthető. Egy ilyen árán már kapsz egy erősebb notebookot.
És vannak olyan tabletek, amikben rendesen i5-i7 CPU van, ezek jellemzően már sokkal drágábbak mint egy már játékra alkalmas notebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!