Szerintetek ez a gép megfelelne, komolyabb gamek játszására?
Szóval hosszú idők után, összejött a spórolt pénzem rá, és most szeretnék venni, egy komolyabb gépet már (alkatrészenként, én raknám össze), és azt szeretném megkérdezni, hogy ez szerintetek megfelelne-e, komolyabb játékok játszására (pl Far Cry 3, GTA 4, Cod Black Ops, BF 3-4 stb).... íme:
Processzor: FM2 AMD Athlon™ X2 Dual-Core 340, 3.20GHz (fél év múlva, majd jönne helyette az X4)
Memória: DIMM DDR3 8GB 1866MHz Kingston HyperX Fury Blue CL10
Videókártya: AMD Radeon Sapphire 5570HD DDR3 1GB
Alaplap: MB FM2+ A68H Gigabyte GA-F2A68HM-S1, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1/USB3
Merevlemez: HDD SATA3 7200 500GB WD Blue WD5000AAKX, 16MB
Tápegység: 550W Rhino RX-550PA, VGA/RX-550PA bulk/white (CWT)/ 75% eff
a válaszokat előre is köszönöm
ha még pár ezret ki tudsz rá szorítani, akkor egy sokkal jobb gépet össze lehetne hozni, és a GTA V-el is tudnál játszani, a több legújabb játékkal szintén
g3220 processzor, 15 ezer ft
hozzá a legolcsóbb alaplap amit láttam 11 ezer ft
(asrock H81m
7 ezerért 4 GB Ram
25 ezerért R7 250 1 GB DDR5-ös videókártya
tápegység 13 ezerért chieftec 450 g
merevlemezt 13 ezerért lehet kapni 1 Terásat, de lehet rajta spórolni ha gondolod, akkor még olcsóbb, meg a tápon is lehet spórolni, de azt nem annyira érdemes
valamint gépházat azt nem néztem, de lényegében attól függetlenül még tud üzemelni a gép, csak egy kis ügyesség kell hozzá.
nem minket kell megyoznod kerdezo
bologatos kutyad meg biztos van (tudod amik kocsik hatuljaban szoktak lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!