Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenne valakinek ilyen alaplapj...

MaXXeGee kérdése:

Lenne valakinek ilyen alaplapja, esetleg eladó? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Nem márkafüggő vagyok, csak szeretném "feléleszteni" a régi gépem. A családi internetezést kiszolgálná.

Szükségem lenne hozzá egy olyan alaplapra amin Socket 462 (Socket A) processzor foglalat van 8xAGP, S-ATA vezérlő és DDR1-es DIMM.

2800+ AMD Athlon xp-t szándékozom beletenni. 2*512/400 rammal, Radeon 9250 VGA-val. (S-ATA vezérlő fontos, csak ilyen vinyóm van)

Akinek van ilyen "felesleges" lapja ami ezeket a hozzávalókat tudná kezelni/használni, jelezné nekem? Előre is köszönöm :)

2010. márc. 11. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem ,ha jobb gépet veszel akkor még jobban kijössz (egy bizonyos mértékig)

mert az AGP videokari meg a socket 462 már olyan elavult hogy már lassan muzeális értéke lesz...

bocs az offért

2010. márc. 11. 17:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Semmi gáz, értem én, de válság van, hidd el, vennék én ha lenne miből :D És pár ezret meg megér nekem az, hogy ne kelljen felugrálnom a gép elől ahányszor meg akarja nézni anyám hogy mennyibe kerül a liszt a teszkóba :D
2010. márc. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!