Nincs valakinek egy eladó Access Point eszköze? Kispesti átvétellel?
Ha van akkor kültéri.Ha nincs az sem baj mert a tetőre terveztem már egy wifi parabola antennát csak fel kell majd tennem.
3000Ft körül kellene mert csak 200 métert kellene vele átlőni.Én linksys-re gondoltam vagy Tp-link-re
Kültérit ennyiért biztos nem találsz, márpedig az lenne a legjobb. Nem kellene több méter drága Wi-Fi antennakábel sem, azzal úgyis csak a jelerősséget rontanád el. Parabola ilyen kis távolságra totál felesleges. Add el inkább, és vegyél integrált antennás kültéri AP-t.
Én legutóbb 800 m áthidalásra ilyet szereltem be:
Nagyon jó kis kütyü, 5 év garival. 200 m -ert meg röhögve kibír integrált antennával, ha 800 -at is (amúgy plusz antennát is köthetsz rá, van rajta SMA-RŐ dugasz). 10 eFt körül már beszerezhető. Csak UTP kell neki, az áramot POE adapterrel felviheted, amit megtalálsz a dobozában.
Szerintem teljesen korrekt készülék, főleg ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!