Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videokártyát vegyem meg?

Matemester4 kérdése:

Melyik videokártyát vegyem meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A STRIX kihasználja a 4 GB VRAM-ot?

És lehet húzni? Úgy tudom a másikat lehet. Ezt is?

Csak ez a 3 közül.

2015. aug. 29. 13:03
 1/6 A kérdező kommentje:

A "másikat" alatt a másik asus-t értettem.

És még 1 kérdés: A Gigabyte-ot is lehet húzni?

2015. aug. 29. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Öreg, Gigákat lehet legjobban tuningolni (saját véleményem szerint), számtek boltban versenyeztünk és giga lett a befutó, azután asus,msi,gainward
2015. aug. 29. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennél a kártyánál kicsit gondban vagyok, mert a teljesítmény mellett szerintem már indokolt lehet a 4GB RAM, viszont arról nem vagyok meggyőződve, hogy ahol kihasználná a kártya, ott elég-e a sávszélesség. A tesztek szerint igen, viszont ekkora felárral én így is inkább a 2GB-osat választanám.

Abból viszont inkább ezt:

[link]

2015. aug. 29. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem vennék ebből 4GB-osat...

Egyszerűen nem éri meg.

Ha, esetleg mégis jó lenne, az AMD, akkor R9 380 Nitro...

Elég nagy dilemmába vagyok ezzel a 960-al.

Nemsokára kevés lesz a 2GB (normális beállításon, nem 720p low), viszont ez a kártya nem használja ki a 4GB-ot....

2015. aug. 29. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez így már nagyon drága, csak a harmadik megoldás éri meg. 70 ezres árfolyamban egy R9 380 minden szempontból übereli.
2015. aug. 29. 13:47
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"kihasznalja" a 4GB ot csak a +2GB ot lassaban eri mar el

kerdeses hogy ha neked szamit a sok vram nagyon akkor 380 4GB lehet jobban megeri

Asus Strix jo vetel de en nem venek csak 2GB ost (amugy is 80ezer majdnem, 20ezret osszekaparsz es ott a 970...) neked kellntudni hogy mar most kihasznalod e a 2GB nal tobb vram ot, mert kesobb nem csak a 960 lesz keves de a 380 is

MOST kell kihasznalod a kartyakat nem jovobe tervezve hiszen kitudja mi lesz a jovoben de az biztos hogy nem csak a vram igeny fog nolni

2015. aug. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!