Melyik videokártyát vegyem meg?
A STRIX kihasználja a 4 GB VRAM-ot?
És lehet húzni? Úgy tudom a másikat lehet. Ezt is?
Csak ez a 3 közül.
A "másikat" alatt a másik asus-t értettem.
És még 1 kérdés: A Gigabyte-ot is lehet húzni?
Ennél a kártyánál kicsit gondban vagyok, mert a teljesítmény mellett szerintem már indokolt lehet a 4GB RAM, viszont arról nem vagyok meggyőződve, hogy ahol kihasználná a kártya, ott elég-e a sávszélesség. A tesztek szerint igen, viszont ekkora felárral én így is inkább a 2GB-osat választanám.
Abból viszont inkább ezt:
Én nem vennék ebből 4GB-osat...
Egyszerűen nem éri meg.
Ha, esetleg mégis jó lenne, az AMD, akkor R9 380 Nitro...
Elég nagy dilemmába vagyok ezzel a 960-al.
Nemsokára kevés lesz a 2GB (normális beállításon, nem 720p low), viszont ez a kártya nem használja ki a 4GB-ot....
"kihasznalja" a 4GB ot csak a +2GB ot lassaban eri mar el
kerdeses hogy ha neked szamit a sok vram nagyon akkor 380 4GB lehet jobban megeri
Asus Strix jo vetel de en nem venek csak 2GB ost (amugy is 80ezer majdnem, 20ezret osszekaparsz es ott a 970...) neked kellntudni hogy mar most kihasznalod e a 2GB nal tobb vram ot, mert kesobb nem csak a 960 lesz keves de a 380 is
MOST kell kihasznalod a kartyakat nem jovobe tervezve hiszen kitudja mi lesz a jovoben de az biztos hogy nem csak a vram igeny fog nolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!