Melyik videokártyát vegyem?
GIGABYTE GTX 960-at venném 58k-ért, kis fogyasztás kis helyen elfér, nem melegszik és nincs driver probléma.
én fél éve vettem karit 970 / 290x között vaciláltam.. 970 mellett döntöttem, épp a kis fogyasztása és hasonló teljesitménye miatt, mo meg vártam a 390et.. nincs bajom vele de ha tehetném cserélném amdre, lehet h sokat fogyaszt (mondjuk ezért vettem cx600ast) de tévhitekkel ellentétben több jó tulajdonsága van.
a 970em 4gb de 3,5es amugy.. nem mintha kihasználnám de melette megkaptam az nvidia szeretett tücskét, terhelés alatt igen csak cicereg :/ amdvel ilyen gond nem volt
Burla Lurka a "cicergést" el lehet viselni, viszont az AMD folyamatos driver csere-berét, mert állandóan kompatibilitás problémák merülnek fel, na ez idegesítő, én ezért szabadultam meg az Radeon R9 290 4GB-tól. A GTX970 3,5gb ram használattal is jól teljesít.
el lehet viselni igen :) de ha veszek 110k-ért egy karit ne legyen már olyan hogy "el lehet viselni" hogy folyamat ciripel mellettem.. :)
előtte 6 éven át amdket használtam és semmivel sem volt gondom, a 970et ugygondoltam jobban el lehet adni mint egy 290x-et ha kijön a 390.. tévedtem, emiatt sokan pártolnak el az nvidiatol mert igazuk van "elviselhető" de rohadt idegesitő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!