Melyik videokártyát vegyem?
Figyelt kérdés
alaplapon: ASRock > N68-VS3 UCC
tápom: akyga ak-b1-500 (500wattos)
olyan 25-30 ezer környékén szeretnék videokártyát venni maximum 35 ezer
2015. aug. 2. 07:57
1/20 anonim válasza:
Sapphire r9 270x
de az a táp nem valami jó szerintem
3/20 anonim válasza:
Előbb a tápot volna érdemes cserélni.
4/20 A kérdező kommentje:
csak videokártyát veszek ,ASUS Radeon R7 250X R7250X-1GD5 ezen gondolkodok
2015. aug. 2. 08:27
7/20 A kérdező kommentje:
pontosan mért vegyek tápot? mert én videokártyát szeretnék venni akkor most ez a 500wattos táp nem elég? mert akkor olyan videokártyát mondjatok ami ezzel a táppal elfut
2015. aug. 2. 08:46
8/20 anonim válasza:
Azért mert ez egy noname táp. Csak rá van írva hogy 500W de nem bír annyit.
Maradhat ez, de ha ez elpukkan játék alatt viheti az egész gépedet.
9/20 A kérdező kommentje:
Mostani videokártyám ASUS EN8400GS 256MB 64bit DDR2 ezt szeretném lecserélni jobbra , úgy gondoltam hogy most veszek egy erősebb videokártyát és jövőre egy tápot.
2015. aug. 2. 09:18
10/20 anonim válasza:
az a baj hogy ez az ajtótámasz csak nagyon kis eséllyel bírná el az új kártyát.. persze lehet próbálkozni de ha a gép leáll majd mert nem kap áramot, aztán egyszer el sem indul mert megsütötte a vga-t a táp túlárammal akkor sajnálni fogod hogy nem vettél új tápot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!