Nektek milyen számítógépetek van és mire használjatok és megvagytok vele elégedve?
Pentium 2117u
4gb
Gt720M
ez van jelenleg de hamarosan remélhetőleg gép vásárlás lesz.
Egyébként ahhoz képest hogy laptop és pentium van benne erő. FHD monitoron játék és stream/yt simán megy neki. Úgy hogy semmi lagg nincs
HP pavilion g6 1209eh
Ahhoz képest, hogy 3 éves gép jól bírja. Újabb játékok már nem nagyon futnak rajta, de amire kell arra tökéletes
Én leginkább játékra raktam össze, de video vágásra, képszerkesztésre stb... is használom.
fx8300, gtx660, 16gb
Elsősorban dolgozok vele, de játékok alatt sincs semmi gond(a vga t már cserélni kéne, de gta5 megy csutkára tekerve(AA nélkül), úgyhogy különösebben nem érdekel, más, frissebb játékkal nem játszok, legfeljebb belenézek).
i3 4160, GTX 750 Ti, 8 GB Ram.
Filmnézésre, internetezésre, nagyon ritkán zeneszerkesztésre és videóvágásra használom, de legfőképp játékokra.
Számomra tökéletesen megfelel, nekem 30 FPS-től játszható minden, és a grafika se izgat hogy mennyire van levéve. Erős masina ez, csak van ennél erősebb is.
Nagyon örülök hogy ilyen gépem lehet.
Az asztali I3 2120/8GB/7770. Használom mindenre (kivéve játék) és évek óta elégedett vagyok vele.
Laptop pedig HP 2540p (hurcolni jó), HP8440p (másik lakásban állandó gép), HP8460p (melós gép). Mindhárom évek óta megbízhatóan működik. A 8460-at kicsit gyakrabban kell takarítani (ipari felhasználás miatt sok mindent kap), de nem tudok róluk rosszat mondani!
Játékra van egy kb. 3 éves AMD fx + Radeon hd7700-as masina SSD-vel és 8GB RAM-mal (Win10 Pro). Még mindig tökéletes arra, amivel játszom (leginkább Skyrim és az F1 sorozat).
Munkára (meg minden másra) egy 2 éves MacBook Air-t használok (8 GB RAM, 256 GB SSD), mondanom sem kell, mennyire vagyok elégedett vele :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!