Dani97 kérdése:
Kingmax DDR2 2Gb 1066 Mhz-es memória mellé mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
3 Slot van az alaplapon, viszi az 1066 mhz-et. Bővíteni szeretném, de 1066 mhz-es ramot sehol nem találok ami 2gb vagy a-feletti. Érdemes lenne 800 mhz-es ramban gondolkodnom? De úgy, hogy az 1066-os mindenképp megmarad. És ha az jó lenne, akkor milyen méretekben gondolkodjak, vagy mit ajánlotok?2015. aug. 26. 20:06
1/3 anonim válasza:
Milyen alaplapod van? Csak mert egy bizonyos giga felett már nem támogatja. Az én alaplapom pl. csak 2 giga ramot bír el annyira régi :D És ha a tied ddr2-es akkor az se lehet vmi új. Amúgy 2 gigásnál nagyobb ddr2-ben tényleg csak 800mhz-es van. Amennyiben engedi az alaplap, hogy több gigád legyen, akkor szerintem nyugodtan bevállalhatsz egy olyat. Bár gamer pc-d azután sem lesz. Én inkább új gépben gondolkoznék.
2/3 A kérdező kommentje:
Nemrég volt egy kis baja a gépnek, szerelőnél van, de pont ma hozzuk el, úgyhogy ha megvan írom hogy milyen az alaplap. Amúgy énis gondolkoztam azon hogy új gép legyen, de az még arrébb van, addig meg kihúzom így vele :D Persze nem akarok futtatni mindent maxon de ameddig nem lesz új cucc, addig megteszi.
2015. aug. 27. 09:29
3/3 A kérdező kommentje:
De akkor nem probléma, ha egy 1066-os mellé van téve egy 800-as? És lehet nem 2 gb lesz hanem 4, ki fognak jönni egymással? :D
2015. aug. 27. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!