Mennyibe kerül, egy jókis FullHD-s monitor, HDMI vel és DVI al? 20" körül
LG 22MP55HQ
Ár érték arányban szerintem az egyik legjobb.
Csak azért, mert olyanod van :D
De amúgy tényleg jó monitor az, +1 neki.
Össze beszéltünk xd Én is ezzel szemeztem :D
Akkor írnál róla véleményt, előnyt hátrányt? Köszi
Vhol olvastam, hogy nemlehet stand by ban hagyni, mert minden gépindításnál a monitort is ujra bekell kapcsolni, nemindul géppel, igaz?
Asszem árukeresőn olvastam, nemtom már
Hátrányát én még nem tapasztaltam, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Másfél éve van meg.
Betekintési szög az kiváló mindenhogy ugyan azt a színt látod. Képe is szintén nagyon szép.
A készenléti cucc az akkor van ha pl rádugod a gépet és mondjuk egy xbox-ot. Az xbox HDMI-n vagy a gép pedig VGA-n és ha a boxot kikapcsolod akkor nem vált át vga-ra hanem keresi a jelet HDMI-n VGA-n pedig nem keresi és ilyenkor hiába nyomod az input gombot nem keresi VGA-n jelet és ilyenkor kell megvárni hogy kikapcsoljon készenlétbe utána ha megnyomod az inputot akkor keresi meg VGA-n a jelet.
De amúgy ha csak gépen használod akkor bekapcsol mindig, azzal nincs gond. Csak ha két jel között kell váltani akkor van gond.
Jajam, csak géphez kellene. Egyelőre sztem DVI on, aztán ha sikerűl hdmi-n.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!