Genius SW-G 2.1 3000-es bejáratás?
Most fogok elindulni ismerőshöz a hangfalért, alig ment pár órát, és hát ugyebár az nem bejáratott még.
Kérdés, hogy a basszust, valamint a hangerős relatíve meddig kellene feltekerni, hogy a bejáratási szintet elérjem, és ahol hetekig "hagynom kellene"?
Én úgy hallottam, hogy olyan 30%-50% között és a basszus még ne legyen 50%-nál több, de inkább megkérdezem itt is, hátha valaki tud ezen nyomatékosítani.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hetekig tart a bejáratás?
Egyébként, én úgy tudtam, hogy vannak ilyen "spec. zajok", amik direkt a bejáratásra lettek készítve.
Olvastam valahol még régen, ne kérdezd, hogy hol.
De, én úgy tudtam, hogy 1 nap is elég neki. (gondolom 20-24 óra)
Igazából ez a bejáratás olyan hogy vagy megcsinálod vagy nem. Bejáródik az akkor is ha fullon tolod.
De egyébként betolsz egy bass test-et és úgy bejáródik az.
Azt a hetekig dolgot azért írtam, mert most egy Nortek Soundream 2.1 PRO-m van, és emlékszek, hogy anno mikor megjött az akkori géppel együtt, akkor kb 2 hét után jött meg igazán a hangja.
Még mielőtt valaki megkérdezi:
Nincs semmi baja, nem ezért cserélem le, de gondoltam, hogy apám ne mindig a hifit használja már mert idegesít amikor hallgatnék valamit, vagy játszok és a zajokat kellene meghallanom, aztán reng a ház mert a hifit használja én meg semmit nem használok a fejhallgatóm meg kezdi megadni magát, szóval megkapja ezt a "kicsi" (mert elég nagyot szól így is a maga 12W-os összteljesítményével) hangfalat, én meg váltok nagy és ő ott lent azt hallgat amit akar én meg akkor ha hallok is belőle valamit, az legalább nem az lesz, hogy hogyan remeg az ajtómban az üveg.
Állítsd be úgy, ahogy neked tetszik. Arra figyelj, hogy ne legyen azonnal üvöltetve. Érdemes pár naponta emelni a hangerőn. Persze ha nem csutkára tekerve szeretnéd használni, akkor ez nem gond.
Egyébként akár egy hónap is lehet a bejáratási idő.
Na meghoztam, és már be is tettem a helyére.
Hátőőőőő........ Megszólalni se tudok, olyan szép minden fajta értelemben. *-*
Nagyon szép tiszta erőteljes hangzás.
Perpillanat Modern Talkingot (igen 18 évesen Modern Talkingot) hallgatok, hát a basszus kb 30%-on lehet, a hangerő pedig 40 körül.
Hát remeg a gatyám.
Ez tuti be lesz járatva, de nem kell ide olyan nagy hangerő+basszus szerintem, még ezt is kicsit soknak érzem, így elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!