A pc házaknál ahol van porszürő ott egyáltalán nem megy a por?
Akkor se ha ott a venti?
Hol érdemes porszürőt nézni ha nem adnak a házhoz eleget?
porszuro mindenkeppen ajanlatos a beszivo reszeknel foleg a tapegysegnel
lehet extra suru porszurot is szerezni de az mar reszben a legbejutast is akadajozza szoval jobb inkabb egy normal es vigyazni igyis a tisztasagra
kifujo vagy venti nelku,i reszekhez nem szukseges de hat te tudod menyit tudsz rsszani es ugy erzed szukseges e
ezeknel vedoracsozat szokot amugy is gyarilag lenni vagyis nem egy szabad nyilas van, igy nagyobb targyak nem fognak beleesni gepbe :D az ilyen racsoknal erdemes kiprobalni ha muanyag hogy hangszorobol a tormelekesen toro fekete magnes darajat behajitod :P
kereszthuzatot kel csinalni
a legaramlast segiteni
ha jol ertem jol irod
elol lent (ez altalaban gyarilag minden ertelmesebb hazban van) kintrol bejutassa a friss levegot hdd t huti elsonek ami eleg fontos
hatul fent az elhasznalt levegot kijutatni kell ide is nemely hazba mar alapbol tesznek
tapegyseg alsotapos a jo megoldas mert kikerul a tap a gep legszallitasabol vagyis kulon csak magat szelozteti igy a gepet nem melegeti se a tap a gepet
alulrol porszuron (vagy porszurokon ha ugy van kialakitva) keresztul beszivja a friss levegot es lent gep hatuljan kifuja
fent a teton bentrol a meleg elhasznalt levegot KI kell jutatnia vagyis ha kezed gep teteje fele tartod meleg levegot kell a kezedre fujnia
nem feltetlen szukseges fenti venti es pl fent a por bejuthat a raszalo por ha rosszul van kialakitva a szelozo nyilas szoval ha teszel ventit az mukodes kozben kifuja de ha ki van kapcsolva ott oszegyulhet a por idovel es ha pl ket venti hely van es az egyikbe nem teszel ott meg mukodes kozben is gyulhet, persze nem tudom milyen helyen hasznalod gepet mert sok ev alatt (5ev kb.) semmi por nem lett gepemben amiben nem volt porszuro... tapot persze nem is figyeltem milyen lett egy Codegen nem erdekelt :D es felul is volt melesleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!