Utólagos porszűrő? Valami ötlet hogy hogy lehetne megoldani?
Porszűrőt? Ne nevettess...
Felforrna az alaplapod, és kiégne a fenébe. Szabad átjárás kell a levegőnek a gépházban, nem szabad hogy gátolja akármi is. Már ha le van véve a gépház oldala, az is fűt, ugyanis nincs meg a megfelelő légáramlat. Nem véletlenül találták ki azt az oldalára. Nem még ha ráhúzol a gépre egy harisnyát... Ha netán megtennéd, és nem égne ki a géped egyik alkatrésze, biztos hogy nem lenne rajta por, leégne az alkatrészekről.
Havonta kell takarítani sűrített levegős kompresszorral, és kész. 2 perces munka.
akkor meg minek találták ki a porszűrőt? azért tettem fel a kérdést hogy hátha tud valaki valamit, a te válaszod meg olyan mintha azt mondtam volna hogy belerakom egy szatyorba aztán az jó e.
Scaleo 600as házam van és levett oldallal jobb a hűtésem,legalegalábbis a számok ezt mondják.
1.
Mint már említettem, felesleges a porszűrő, több kárt okoz mint hasznot. Azért találták ki, mert vannak olyan emberek akik lusták takarítani, vagy műhelyben tartják a gépet. Például autószerelő, vagy hasonló. Oda kell porszűrő, lakásban nem látom egyáltalán értelmét. Havonta meg ki tudod csapatni kompresszorral a port, nem nagy munka.
De részemről azt csinálsz amit jónak látsz, én csak a véleményemet írtam le, az már a te dolgod, hogy mit kezdesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!