Egy professzionális gép ~650 ezer forintból?
Figyelt kérdés
A kérésem az lenne, hogy egy hozzá értő ember, egy teljes konfigot össze tudna-e rakni számomra 650 maximum 700 ezer forintból monitorral, egérrel és billentyűzettel együtt. A pénzért én dolgoztam meg és folyamatosan félre rakva gyűjtöttem össze ezért nem akarok vitába keveredni, hogy minek ennyi egy gépre csak egy hozzá értő kedves ember normális kérdésre való válaszára várok. Köszönöm előre is.(A gép felhasználási tere univerzális és nem probléma, hogy nem használnám ki a gép adta teljes erőforrást.)2015. aug. 26. 13:43
11/11 SEFOX DDI válasza:
Az i7 nem feltétlenül fontos mert az inkább irodai proci. az i5 már jó. ha nagyon akarod akkor lehet i7 de SSD kell és Windows 10.
Szóval a windows 10 SSD-vel kitudja használni az i7-est (pl.: 10500 benchmark szám) de a játékok pl.: GTA V nem iagazán szóval, egy i5 (benchmark 7600 szám) procin is ugyan olyan jól fog futni a GTA v mint az i7-esen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!