Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a konfigurációról? Tudtok jobb/olcsóbb megoldásokat ajánlani? (a videokártyát, és a procit véglegesítettem) Milyen tápot vegyek hozzá?

Figyelt kérdés

Alaplap: ASUS H97M-PLUS

Processzor: INTEL Core i5 3.2GHz LGA1150

Videokártya: GIGABYTE GeForce GTX960 4gb GDDR5 128bit(van 2GBos is)

Ram: Kingston 2x8gb DDR3 1600MHz HX316C10FK2/16

Hdd: Toshiba 3.5" 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100

Tápegység:? Várom segítségeteket:-)

Nem nagyon szeretnék 200k felé kerülni.

2015. aug. 26. 00:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Az elejét a tápra értettem.
2015. aug. 26. 21:56
 22/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"Azt olvastam egy gtx960 4gb tesztben, hogy nem sok játék igényli a 4gb vramot, de amelyik igényli azzal én pont szeretnék játszani.(a 2Gb oson 5-7FPS t mértek a 4Gb oson 27-30 at bizonyos megeröltetőbb részeknél.(a moziban 23,97Fps sel vetítik a filmeket, az emberi szem onnantól érzékeli folyamatosnak, persze van különbség 25 és 60 Fps között)"

#20,21

az semmit nem jelent szinten

a tied csak szubjektiv velemeny a tap rol ezt barmirol ellehetne mondani

meg mondjuk az is eleg erdekes ha a regi B (nem V2) is "dicserve" van arukereson es yt n

nem beszelve arrol hogy Elite Power Black is dicserve van

nem ertem a te latasmodod

persze ezeket is erdemes megfigyelni de csak minosegi tipusoknal (raider 550 is pl topban van arukereson es a ctg-500 is, de nem ettol lettek jo tapok)

de a tap teman nem tudom miert lovagolsz sokszor irtam hogy hasznalhato nem engem kell meggyozni hanem magad (amit mar reg megtettel)

ugyan ugy tapokrol is teszteket szoktak nezni

te neztel vga tesztet, jo lene ha ezt a 4GB os tesztet beli kelted volna

lehet akar reszre hajlo is a teszt

vagy valoban leirja hogy a 4GB os erzion miket kapcsolt ki hogy jobban fusson

illetve ha a 960 4GB on 30fps el futott ott eltudom kepzelni hogy 380 4GB on menyivel fut, talan 60fps is

szerinted nem erdemesebb akkor az? szoval tesztet mitas de most en is keresgelek

ezt a fps es mozis dolgot nem tudom mire irod pc n minel tobb fps kell 30 tol sokkal tobb (ahol csak lehetseges) mert alacsony fps el akadozik a jatek es az nem jon jol talan egyikben sem nem csak fps 'es multiban

2015. aug. 27. 08:00
 23/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy mint lathatad irtam hogy veheted 4gb ost ha ugy erzed

szerencsere nem veszesen draga hiszen sokan kiadnak hasonlo arban is a 2GB os valtozatra is (jobb hutesek miatt)

szoval nem feltetlen kell ebbe se bele menunk foleg mivel valoszinu amd vga t nem akarsz (amit melesleg tamogatok, bar lehet elonyod lenne ott ahol sok vram kell jateknak...)

szoval ahogy latom mindenhez ragaszkodsz amit kineztel megvaltoztatva utoljara

lelked rajta

2015. aug. 27. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!