Szerintetek mi baja lehet a gépemnek? [Acer aspire one d255e]
Figyelt kérdés
Az oldalak nem töltenek be,az ikonok eltűnnek az asztalról vibrál a monitor és a bekapcsolást és készenléti állapotott jelző led. minden beírt szót pirossal aláhúz.Először vírusra gyanakodtam vírusírtó semmit nem talált ezután a merevlemezt lassú formázással leformáztam tisztateleptéssel újrahúztam a gépet a régi adataimból semmit nem töltöttem vissza de a hiba nem szünt meg.2015. aug. 25. 18:47
1/5 anonim válasza:
Belülről megnézetted már a gépet?nem vagyok egy szakértő de nem lehet alaplap vagy processzor hiba?Mindjárt megnézem az inzerneten a gépet
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Windows 7 starter [Eredeti]
2015. aug. 25. 19:51
4/5 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg belülről is a gépet "szakemberrel"mert lehet rendszer hiba is...de tudod,ami elromolhat,az el is romlik;)
5/5 anonim válasza:
Még esetleg akksi hiba vagy áramellátás hiba lehet"vibrál a monitor" ból ítélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!