Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segítene összepattintan...

Valaki segítene összepattintani egy izmos gépet?

Figyelt kérdés

Szóval, első körben szögezzük le lány vagyok és a számítógép építéshez teljesen analfabéta... Na most hogy már tudod hogy vakon vagyok így mondok pár infót.. Fotós vagyok és grafikus mellette videozok is.. Így ami pörög az a photoshop a sony vegas és premier.. Szóval a gépre szánok kb 100-150k. Remélem ezekkel a paraméterekkel valaki tud nekem segíteni...

Köszönöm 😘

2015. aug. 25. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

egyébként ha van ismerősöd, aki össze tudja rakni, akkor nehogy kérd az összerakást, mert 5000Ft-ot egyáltalán nem ér.

Megnézel két youtube videót, és te is össze tudod rakni hamar.

Én is úgy raktam össze az első gépem sok sok évvel ezelőtt, hogy végignéztem, ahogy összeraknak egy gépet, utána ment magamtól is.

A processzor beszerelésénél kell nagyon odafigyelni, és ennyi. Utána megy, mint a karikacsapás.

2015. aug. 25. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!