Jó pc konfigurációk játékokra? (olcsó, de "izmos" gép kellene)
Én erre gondoltam:
-alaplap: GIGABAYTE
-vidikaresz: GIGABAYTE 510 MB
-proci: INTEL CORE 2 DUO 2.2 Ghz
-memória: KINGSTON 2X 1 GB RAM
-merevlemez: MAXTOR 160 GB
Olyan gépet szeretnék, amelyiken nem szggat pl. a need for speed carbon, gond nélkül fut a fifa 09.
Ez a konfig. számításaim szerint olyan 50 rugóba fájna.
(vadi új lenne persze minden)
Aki tud hasonló, de árban kedvezőbb, konfigurációt az légyszi írja le.
510 megás videókaresz?
max 512 vagy eléggé gnóm cucc... Ház, tápegység? neadjisten kábelek? optikai meghajtók? és az sem biztos így a te tudásodat figyelembe véve, hogy a konfiguráció elemei kompatibilisek egymással...
Meg am vegyél inkább AMD-t mert olcsóbb asrock alaplappal, ha nem a minőség a lényeg, akkor ilyenre ne adj...
pfff
a videokártyánál nem a memória a legfontosabb...
pl 8800GT(512MB-s) sz@rá veri a 8400GT-t(1GB)
Én januárban 132-ből újítottam gépet. Ötvenből ne akarj gépet frissíteni, fizikai lehetetlenség. Amit te kinéztél kártya, környezetből tippelném,h 14k körül lehet, tehát vagy egy 7500 vagy egy 8400-as nVidia. Szarok. Egy 9600GT-t kéne dobni bele minimum (vagy ATi 4670-et). Gyűjtögessél még. Sokat.
Nekem egy 9800GT-m van, de kenterbe vert egy GTX+-t :P (Gainward Golden Sample, 730-ra húzva)
Optikai meghajtó ,táp, kábelek az előző gépemből jönnek (3 éves gép)
ja kiegészítés:
- alaplap:Intel G31, Intel Core 2 Extreme/Core 2 Quad/Core 2 Duo/Pentium Dual-Core/Celeron, 800/1066/1333/1600 MHz FSB, EATX, UDMA 100, S-ATA II, 1PCIExpress(x16), 1PCIExpress(x1), 2PCI, Dual DDR2, PCI GIGA LAN Így is ismerheted: GA G 31 M S 2 C,...
-vidikaresz:Grafikus vezérlő: ATI Radeon HD 4350, Grafikus memória: 512MB GDDR2 64 bit, Csatolófelület: PCI-E 2.0 x 16, Core Clock: 650 MHz Így is ismerheted: Radeon HD 4350 OC 512 MB 64 bit DDR 2 PCI E R 435 OC 512 I,...
Ird le pontossan a mostani géped adatait
lehet hogy lehet böviteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!