Venné az 512Mb-os videókarit, vagy csak 256Mb-ig van?
Figyelt kérdés
Van egy Mercury pvm266am alaplapom és nem tudom, hogy venné-e az 512-es videókarit, azért kételkedem, mert az AGP csatlakozója 4x-es és amikor a bioson belül belemegyek ADVANCED SETUP(itt vannak ilyenek, hogy quick boot, 1 boot device) akkor jobb oldalt fent van az, hogy AGP APERTURE SIZE ezt be lehet állítani, hogy 8Mb, 16Mb, 32Mb, 64Mb(mos ezen van ez a gyári), 128Mb és 256Mb és ezután már nincs 512Mb hanem kezdi előlről az egészet (8, 16 stb). Tehát akk vehetek bele 512-est vagy maradjak a 256Mb-osnál?2010. márc. 10. 17:15
1/16 MaXXeGee válasza:
szerintem a 4x AGP csatoló a 256-os kártya adottságait sem képes kihasználni maximálisan. az 512-es kari árából, názz inkább egy alaplapot procival, rammal, ami kihasználja majd neked azt a meglévő kártyát. A mercury alaplapok teszkós gépekből valók, ez mindent elmond azt hiszem :)
2/16 A kérdező kommentje:
De amúgy venné a karit? mert sajna most nincs pénzem gépfelújításra, csak egy jobb videókarit szeretnék bele venni, mert elég jól megy amúgy is a gép :)
2010. márc. 10. 17:51
3/16 anonim válasza:
elindulna a gép, de nem lenne semmi gyorsulás, mert nem tudná kihasználni, szóval fölösleges venned
4/16 anonim válasza:
Az AGP Aperture sizenak nincs (sok) köze ahhoz, hogy mekkora VGA memóriás kártyát tehetsz bele.
Viszont nem javaslom, hogy költs AGP-s VGA-ra. A jók irreálisan drágák, az olcsók meg annyira gagyik, hogy párezret sem érnek meg. Inkább gyűjtögess még, és akkor alaplap+proci+ram+videokártya(+táp). Persze azért kérdés, hogy milyen procid van, milyen VGA-t cserélnél milyenre?
5/16 A kérdező kommentje:
Intel Celeron 2.66 2.00, Avideókari integrált és 32Mb-os :(.
2010. márc. 10. 19:41
6/16 MaXXeGee válasza:
jah hát ezt elfelejtetted mondani, hogy most ez van benne, meddig lehet feltolni a vga méretét? Mert lehet h jobban járnál ha csak ramot tennél bele, abbol használnak az integrált kártyák :)
7/16 anonim válasza:
Igen, egy integráltat le lehet cserélni :) De a 2-6-os Celeron mellé... Radeon 9600/9800-nál jobb nem nagyon kell. Úgy értem: 512-es kártya fölösleges lenne, mert nem lenne annyival jobb, mint egy 128/256-os, a proci miatt, sajnos.
8/16 A kérdező kommentje:
De most tényleg!!!, Mind1 lenne nekem, csak mennének már rajta komolyabb játékok is, mint pl.: call of diuty, need for speed, meg ilyenek én megelégednék egy 256-ossal, vagy egy 128-assal, nem kell olyan nagy csak, hogy mégis tudnék játszani ilyesmi játékokkal!!
2010. márc. 11. 17:26
9/16 A kérdező kommentje:
JA és 512Mb ram van benne, és néztem a biosban csak 4, 8, 16, 32Mb-ig lehet felhúzni az integráltat.
2010. márc. 11. 17:27
10/16 anonim válasza:
ya még egy 512mb ram az kellene,kártyába radeon 9550-et ajálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!