A héten szeretnék venni gamer gépet milyen konfig legyen SŰRGŐS?
Sziasztok!
Olyan konfigot tudnátok linkelni ami úgy max.130 körül van ? Játékra és netezésre stb. használnám láttam videót ami egy x4 860k gtx 750ti a witcher 3-at játszható formában vitte. Persze én nem értek annyira hozzá...:/
Tudnátok linkleni konfigot?
Rakj te össze egyet. PC X-en.
Athlon x4 860K, FM2+ lap, hűtő(Cooler Master t2 vagy t2 mini), R7 260X 2GB, 8GB Ram, 1TB-os WD Blue HDD, FSP Hexa+ 400W egy igénytelen házzal.
Ez KB 20+15+5+36+20+20+20+5. 141 ezer plusz szállítás. De tuti kevesebb egy 10-15 ezerrel mert csak úgy megközelítőleg mondtam az árakat. Ezzel a konfiggal jól elleszel játékokkal is.
Asus A88XM-A alaplap
AMD Athlon II X4 860K processzor
Crucial 8GB DDR3 1600MHz Ballistix Sport BLS8G3D1609DS1S00CEU memória
Asus R7 265 2GB DDR5 R7265-DC2-2GD5 videokártya
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
FSP 400W HEXA+ tápegység
M-Tech FM12A-BK Blue LED számítógép ház
130k pcx.hu
na, véletlen elküldtem a választ.
Intel:
Asrock B85M PRO4 alaplap
Intel Pentium G3258 processzor
Többi ugyan az. Ezt akkor ajánlom, ha később tudsz fejleszteni.
vehetne 5690X-et is Titan X SLI-vel nem? Lenne egy milla a gép, de erősebb lenne........... Magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek?
Az a processzor kétszer annyiba kerül. Nyilván jóval erősebb.
130 a keret, ebből kellett összehozni valamit.
A hűtőről, csak hogy tudd. Mind a két procihoz kapott gyári hűtő lehűti a processzort.
Képzeld az AMD-é is... max kicsit hangosabb, de ennyi.
Sőt, elárulom neked, hogy gyári hűtővel az a processzor nem lesz melegebb, mint a 4460 a gyári hűtővel. Az AMD procik átadják a hőt normálisan, míg az Intel procik az Ivy Bridge óta nem.
Persze vehet rá hűtőt, nyilván jobb, mint a gyári.
Mondjuk komoly tuningot nem fog csinálni azzal a lappal, azt tudnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!