Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy PC-konfig. Melyik...

Adott egy PC-konfig. Melyik részen kell javítanom, hogy a játékteljesítményem jobb legyen? (részletek lent)

Figyelt kérdés

CPU: Intel core2 duo E6550

VGA :Nvidia Geforce 8600 GT (256 GHz)

RAM: 3 GHz

2015. jan. 2. 08:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát. . .úgy am block.
2015. jan. 2. 08:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenen. Új alaplap , cpu , vga , ram.
2015. jan. 2. 08:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Kispofa, nagyon édi vagy, ezt én is sejtettem, de azt anyagi okokból nem engedhetem meg magamnak. Arra gondoltam, esetleg létezne-e egy olyan szoftver, ami a bevitt adatokból kiszámolná a szűk keresztmetszetet, ahol érdemes lenne fejleszteni. És amit én nem ismerek.
2015. jan. 2. 09:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Desirenek ugyanez
2015. jan. 2. 09:01
 5/13 anonim ***** válasza:

256GHz

3GHz ram..

Vga,lap+proci,ram.

2015. jan. 2. 09:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Kispofa, nagyon édi vagy, ezt én is sejtettem, de azt anyagi okokból nem engedhetem meg magamnak."

Akkor talán elmondhatnád, hogy mennyit szánsz rá, és leírhatnád a többi alkatrészt is.

2015. jan. 2. 09:05
 7/13 A kérdező kommentje:

A Win7 élményindexe szerint a procim és a memóriám értéke egyforma (5,7). Vajon a memória bővítése hatna a processzor teljesítményére is? (bocs ha hülyeséget kérdeztem)

A VGA értke ugyanitt 6,5-ös, úgyhogy nem ott lehet a gond.

2015. jan. 2. 09:15
 8/13 anonim ***** válasza:
A gond ott van hogy nem akarod tudomásul venni hogy elavult a géped.Programmal akarsz olyat megoldani ami hardveres kérdés.Rakhatsz bele"3GHz"-nél több ramot :) az majd szül még több problémát mint 64bit-es oprendszer ami még szarabbul fut majd jön a driver kérdés és ugyanott vagy ahol a part szakad.Gyűjtögess és fogadd meg a többiek tanácsát.
2015. jan. 2. 09:24
 9/13 anonim ***** válasza:

egy ddr3-as 4 gbos ram elég jól esne a gépnek, 8at is rakhatsz bele, csak azt nem tudja a jelenlegi konfig kihajtani, viszont ha később fejlesztesz, arra nem lesz gondod.

Azután érdemes lenne videokártyát pakolni vele és röviddel utána új lapot processzorral együtt.

Keret?

Teljes gép leírás (lehet a tápot kell elsőnek cserélni memória után)?

2015. jan. 2. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:
De most komolyan, mit vársz tőlünk, ha még most se sikerült leírnod, hogy mennyit szánsz rá? Akkor vidd be egy PC boltba, aztán majd csinálnak vele valamit jópénzért. A Win7 élményindex meg nem jó semmire.
2015. jan. 2. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!