Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb gamer laptop?

Melyik a jobb gamer laptop?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, légyszives indokoljátok is h miért:

[link]

[link]

2015. jan. 1. 00:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ugyan az a kettő, csak a lenovo olcsóbb, viszont az asus cserébe nagyobb, és jobb a hűtése is, ami ilyen hardvernél egy jelentős előnyt jelent
2015. jan. 1. 00:52
 2/11 totolala ***** válasza:

Ha jól látom a 2 config majd ugyan az.

Ha jól látom az első naptól vga 4gb vram-al rendelkezik, míg a második 2-vel.

Persze a precíz döntéshez kellene ismerni a winchesterek fordulatszámát, a RAM-ok sebességét és a laptopok hűtése sem mellékes.

Biztosan laptopot akarsz?

300 ezerért olyan asztali gépet állítok össze, melynek a teljesítménye megközelítőleg 3x ennyi.

Ha mindeképp laptopot szeretnél, én az elsőt venném.

2015. jan. 1. 00:53
 3/11 A kérdező kommentje:
A lenovo videómemóriája 2 gigával több, az számít vmit?
2015. jan. 1. 00:54
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem is keveset.
2015. jan. 1. 01:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a lenovo jobb minden tekintetben?
2015. jan. 1. 01:21
 6/11 totolala ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, higy "nem keveset"

Rákúrtak még 2gb vramot, de ettől nem lesz több

A mai játékok FullHD-n is BŐVEN ELÉG a 2gb Vram..

Egyszerűen nem használnak többet.

A BF3-íg bezárólag fullHD-ig elég az 1gb.

FullHD fölött már jó a 2gb vram, de a 4gb fölösleges parasztvakítás.

Főleg egy laptopon :)

(6 monitorhoz jóljön már a 4gb vram)

2015. jan. 1. 01:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. A videomemória mérete egy videokártyánál tizedrangú kérdés. Asztali erős középkategóriás videokariknak is elég 2GB, ha már a vram kapacitást nézzük, egy laptopnál ez pláne igaz lehet (a GTX860M lényegében az asztali GTX750Ti megfelelője, felesleges rá 4GB mmemória). Általában a fizikai rendszermemória (RAM) órajele sem számít sokat gyakorlatban max néhány százalékot, de játékoknál, diszkrét kártya esetén semmit! A fullHD felbontás sem biztos, hogy előnyös (egyrészt 15,6" méretre felesleges sztem, másrészt nagyban megdobja a GPU igényt). Mondjuk az Asus gép kijelzője nagyobb és ránézésre a hűtése is izmosabb lehet. Én azt venném ez a kettő közül (amúgy meg nem vennék laptopot játékra, de ez már más kérdés).
2015. jan. 1. 02:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Nezegettem teszteket a lenovorol. Az ac uniytit futtatta maxon. Ez az asus eseteben is mukodne?
2015. jan. 1. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Az érdekes lenne, mert az ajánlott GPU igénye az Unity-nak GTX780, ezekben meg "csak" GTX750Ti szintű GPU van. Lehet, hogy magas beállítással vitte, de nem maxon az tuti. Én az Asust venném...látszólag komolyabb hűtéssel bír és a kijelzője 17,3" méretű (15,6" helyett). Teljesítményben azonosak.
2015. jan. 1. 10:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Elirtam, high beallitas volt:D Koszonom a segitsegeteket, az asus mellett dontottem.
2015. jan. 1. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!