Quad SLI gmer pc jó ez így?
az a helyzet hogy össze szeretnék rakni egy gamer gépet ez z én elképzelésem:
alaplap: AsRock x99 [link]
CPU: INTEL Core i7-5930K 3.50GHz six-core [link]
GPU: 4x! ASUS STRIX GTX970 4GB GDDR5 [link]
RAM: HyperX 8x4GB Predator DDR4 3000MHz CL15
valmint 3TB WD Black HDD és egy intel 730 480GB SSD
nos a kérdés az az hogy mi a véleményetek esetleg mennyire jó ez a quaad SLI esetleg árktegórián belül van e ennél jobb megoldás vagy esetleg erősebb lenne e 2db videókártya ami ennél kb 2x drágább
amugy mivel egxik "maniam" a tapok igy kivancsi lettem voln hogy is oldod meg annak vetelet, meg gephazet is
na de mindegy
Szia
Csak azt nem értem, hogy ha már quad sli, akkor miért 970. 4gb vram sem a legjobb nagy(~1440p feletti) felbontásra, a 970 3.5gb vramja meg pláne nem. Esetleg a FuryX szóba jöhetne a kegyetlen gyors vram miatt, úgy elég a legtöbb esetben a 4gb is, de a hagyományos gddr5 ből több kell. Ha meg kisebb felbontásra kellene a gép, akkor értelmetlen az sli is, nem hogy a quad.
Plusz a 8x4gb is baromság, ha már feltétlenül fel akarod használni az összes slotot, akkor 8x8, esetleg 8x16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!