AMD platform ismeretlen hiba, kékhalál?
Sziasztok !
Kb 1 éve raktam a következő konfigot :
m5a97r2.0 alaplap
asus r7265 VGA
corsair xms3 1600MHZ 8 GB ram
corsais VS550 táp
FX6300 proci
cnps12x proci hűtő
ssd , hdd .
Eddig hiba nélkül kifogástalanul működött . win8.1 64 bit volt rajta . Frissítettem win10 preview-re . Amikor még jobb teljesítményt tapasztaltam hiba ekkor még nem volt .
kb 2-3 hete tiszta telepítéssel feltettem a win 10 pro véglegest . Na itt jöttek a gondok .
A probléma kikapcsoláskor bekapcsoláskor újraindításkor kékhalál jelentkezik.
kmode exception not handled
tcpip.sys
atikmdag.sys
stb kb mindíg más hibát ír ki .
Memóriát merevlemezt fájlrendszert átvizsgáltam nincs hiba víruskeresést Malwarebites antimalware szerint nincs fertőzés .
Elindulás után amit mondjuk 3 kékhalál is megelőz , a gép korrektül működik játék több órán keresztül akár egész nap netezés , youtube zene filmek semmihiba majd leállításkor megint kékhalálozik ujraindul és idegrohamot kapok már tölle .
Most ismét tiszta telepítés win 7 64bit ultimate .
Elsőre mintha minden ok lenn , de kb másnap megint kezdődik elölről . Próbálkoztam régebbi illesztőkkel , aztán minden legyen a legfrissebb . De már nincs ötletem .
Akkor besírok :D Mert kitesztelni nem áll módomban .
200k fölött vagyok eddig és még tervezek Monitor 24 colosat + ssd csere kell mert a mostani 32 GB
Most jutott még eszembe lehet a win törés a probléma ?
probald ki tiszta telepitesel win tores nelkul fent all e a hiba
amugy pedig a cpu t s teszteld le Aida64 pl kepes a gyorsitotarak tesztelesere, mert ha veletlen cpu hibas gariztatod es enyi (ha meg garis)
persze ki tudja mi a hiba hosszu hosszu ido ilyet kideriteni... ami igy bujkal
Már az összes teszten túl vagyok
SSD-OK
CPU-OK
VGA-OK
RAM-OK
MOST jön a tiszta telepítés ...
Meg is volnék win10 pro 64 bit .
Még aktiválni se kellett . A Preview használat miatt .
Eddig Google Chrome és AMD r7265 driver van fenn .
Annyi csavar van hogy az ssd-t kirántottam . Így a rendszer mos az 1 TB-os Seagate vinyóról ketyeg .
Felmászott pár update , és a gép párszor restartolt .
EDDIGNINCSKÉKHALÁL!
A küzdelem folytatódik ...
Na most elgurult a gyógyszerem szétkaptam mint foxi a lábtörlőt . Előtte próbáltam a ramokat pakolgatni váltogatni a slottokat , de a hiba kb azonnal jelentkezett legutóbb Kernel security chack error .
Most minden csatit kihúztam VGA-t kikaptam CMOS elem ki .Tápcsatik le és elmentem füstölögni . Így pihent kb fél órát .
Összelapátoltam ... teszt
A kérdéshez még mindíg várom az 5letelőket .
Ami most feltűnt . sm bus driver 2006-os évjárat . Microsoftos univerzál valami .
De nem ez kell a laphoz , Hanem amd smbus ?! 2015. 01.15
Másik kukac az usb 3.0 driver . Sárga felkiáltó jeles volt . Úgy kellett külön a neten vadászni , mert az amd chipset driver nem tartalmazta . Hát ez meg milyen hülyeség már .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!