Neten találtam eladó Apple Macbook Black n White 2006- szériát. 80€ az ár, mivel tönkrement benne a HDD. Ha megvenném, és vennék bele új HDD-t, esetleg SSD-t, akkor fel tudnák rá telepíteni Windows 7-et?
9 éves hardvert nem érdemes venni, sem macet/macbookot, ha windowst akarsz futtatni rajta. Működne amit akarsz, de pénzkidobás lenne, jobban jársz, ha eliszod az árát, vagy hozzáteszel még 3x ennyit, és veszel egy 1-2 éves, alsó kategóriás, használt laptopot, ha mindenképp hordozható gép kell.
2015. aug. 23. 15:24
2/7 anonim válasza:
Közel 10 éves gépről van szó, Win 7-et + egy modern böngészőt már nem igzán bírná el, ráadásul egy ilyen idős gépnek az akkumulátora is kuka. Nincs értelme megvenni, költeni rá meg végképp.
2015. aug. 23. 15:27
3/7 A kérdező kommentje:
Aksi tiszta új benne. Hát igen, lassan 10 éves lesz, de 80 euró szerintem nem sok érte, és csak egy HDD kéne bele. Ha a 7-es nem volna jó rá XP-vel jobban mehetne esetleg?
2015. aug. 23. 15:35
4/7 anonim válasza:
Még böngészésre is lassú lenne, nem éri meg.
2015. aug. 23. 15:39
5/7 Trevor. válasza:
Ne vedd meg.
2015. aug. 23. 15:52
6/7 anonim válasza:
Minek akarsz mac-et, hogyha winnel használod???
Amúgy egy mai linux sokkal gyorsabb ezeken a gépeken. Ezen már a Lion is nagyon döcögősen ment. Viszont a linuxtól megtáltosodik. Tapasztalat. De ha wint akarsz használni, akkor tényleg minek Mac?
Ezek a gépek kb 45-50e-ért vannak a használt piacon. Egy vinyó ára úgy kb 10.000Ft, tehát úgy 35e-ből meg van.
2015. aug. 23. 18:17
7/7 anonim válasza:
2006/2007-es évjáratú Mac-et csak a Pro sorozatból érdemes venni. Nekem van egy ilyenem, SSD-vel Yosemite hasít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!