Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Wifi kapcsolódásnál tanusítván...

Wifi kapcsolódásnál tanusítványhiba, nem tudok kapcsolódni, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptam egy régi Toshiba m20 -as laptopot, xp-t tettem fel rá, mert gyenge kis gép.

Az lenne a problémám, hogy nem tudok vele a wifi-re csatlakozni.

Hitelesítési és egyéb hibát ír ki. A win xp sp3-as, ha ez segít valamit, a router egy sima UPC-s routeres modem.

Linkelek pár képet, hátha...... :

[link]

[link]

[link]

[link]

UPC :

[link]

[link]

[link]

[link]

Próbáltam változtatni a biztonsági módon, a hitelesítésen és a titkosításon, de nem sikerült elérnem semmit, csak ha teljesen kikapcsoltam az összes védelmet, jelszót, mindent de ez meg így nem ok.

Nem tudom hogy lehetne megvariálni hogy működjön (nem igazán értek a hálózatokhoz).

Előre is köszönöm, ha ez alapján tudnátok segíteni!

2015. aug. 23. 09:44
 1/3 CspCsj ***** válasza:

A specifikáció alapján a laptop wifi-je 802.11b szabványt tud (22Mbit), a WPA-hoz meg a 802.11g (54Mbit) adapterek alkalmasak. (legalábbis Windows alatt, Linux alatt talán működhet)

Vagy vegyél új USB-s vevőt, vagy a belsőt cseréld modernebbre.

2015. aug. 23. 17:58
 2/3 CspCsj ***** válasza:

Jav.:

Legalább 54Mbit-es adapter kell, nem pedig csak 54Mbit-es.

150Mbites-es adapterek akár már 2ezer alatt kaphatók.

2015. aug. 23. 18:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam hogy gyenge.

Köszi !

2015. aug. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!