Két olcsó, azonos paraméterekkel (gpu, memória mérete/típusa, sávszélesség, kimenetek) rendelkező videokártya között milyen különbségek lehetnek?
Figyelt kérdés
Nem kell drága ventilátorokra gondolni, mint írtam, olcsó kártyák, pl. geforce 210, radeon 5450, ilyesmi. Régi gépbe lesz.2015. aug. 22. 22:49
1/7 Trevor. válasza:
Az addig oké, hogy régi gépbe lesz, de mire akarod használni? Csal képet adjon, Full hd videó, játék?
2/7 anonim válasza:
Ebben az esetben a lényeg, hogy képet megjelenítsen és arra ezek mind alkalmasak. Amúgy két különböző régi, ráadásul más architektúrájú kártya, más gyártótól... de még csak tesztet sem tudunk neked linkelni és szerintem értelme sincsen.
3/7 A kérdező kommentje:
PCIe 2.0/2.1 kártyák egy Athlon II X2 mellé, de nem az volt a kérdés, hogy pl. GTX 750 kell-e, mert nyilván nem ártana, hanem hogy a fenti paramétereken kívül mik lehetnek még az eltérések. Nem fogok új játékokkal játszani.
2015. aug. 23. 08:39
4/7 Trevor. válasza:
Szóval mégis játszanál. Akkor felejtsd el az új kártyákat és nézz 10K körül valami értelmeset, pl. HD6670 1GB DDR5.
5/7 A kérdező kommentje:
Épp ezt írtam, bár nem 6670-re gondoltam. Akkor konkrétan pl. két HD 5450 1GB DDR3 64 bites kártya miben térhet el a gyártón, a kimeneteken, és a hűtésen kívül? Nem tudom ennél egyszerűbben megfogalmazni. Amúgy a kényelmes böngészéshez is valszeg kevés lesz az IGP (Radeon 3100).
2015. aug. 23. 13:37
6/7 Trevor. válasza:
De azt értsd meg, hogy új kártyát 10k-ért játékra NE vegyél. HD4870 is sokkal jobb, mint egy új HD5450.
7/7 A kérdező kommentje:
300W-os a tápegység, erre is gondolnom kell, de azért kösz.
2015. aug. 23. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!