Miért ad be kékhalált?
Sziasztok!Vettem egy laptopot az interneten.Nos ez még jó is volt.Feltelepítettem a Metin2 nevű játékot és nem mindig csak néha beadja a kék alált (amin belül igxpdx fájlra gyanakszik).Újra kapcsol a gép és a windows xp kiír egy ablakot és oda hogy a rendszer egy súlyos hiba után állt helyre.Erre én letöltöttem egy másik játékot Stronghold Crusadert azzal meg nem írja ki 2-3játékóra után se de a metinnél már 1 óra után beadja.Annyit azért kiderítettem hogy általában nem ír ki semmi hibát pl internet megy egész nap akár de a metin2 kb 1 óránál tvább nem.Annyit tudok hogy reggel amikor felkelek akor megy szépen a játék azaz amikor hideg amikor kicsit melegebb már nem .próbáltam portalanitani hogy ne melegedjen túl de nem értek hozzá.szóval minden tippet meghalgatok.
A laptopom:2GB RAM
40GB WINYÓ
128vidi kártya
windows xp s3
Ilyen régi gépnél ne csodálkozz.
Ha nem értesz hozzá vidd szervízbe, ott megcsinálják neked. Kipucolják, és ha lehet akkor bővítik
Köszönöm válaszod igazából nem nagyon izgat már annyira annyit nem használom föleg hogy 1 hét itt a suli tanulás mellet nem lesz rá szükségem max napi 1 óra unaloműző.
Még az érdekelne hogy nincs-e a win7nek valami kisebb változata mármint hogy 4GB-os pendrive-ról szokam telepiten ia laptopot és a win7 4.9GB és nem fér rá szóval nincs-e valami olyan win7 ami ráfér a 4GB-os pendrive-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!