Videókáryta 50-60 ezres árban?
Sziasztok!
Milyen VGA-kat ajánlanátok 50-60 körül? Mióta én nem foglalkoztam velük, megváltozott a kínálat is. :)
Jómagam a GTX 960-nal és R9 280-nal szemezgettem. Na meg egy R9 380 Nitroval, bár ez lehet már drága lenne nekem.
Egy ár érték arányban megérő viszonylag olcsó kártyát szeretnék. Előre is köszönöm a válaszokat!
Hogy értve rendeset? Minőségre, ami nem ég le, nem lesz vele baj?
Nekem jelenleg ilyen tápom van, anno még 7-8 körül vettem. Egy GTX650Ti és i5 4440 mellett van jelenleg. Olyan 3 éve tökéletesen működik, soha nem volt vele baj, és nem 15 ezer.
ilyen amd vga kat mar egy 350 es olcso tapra nem tul jo otlet kotni...
meg ha pl fx8 ar van huzva az nagyon jo lesz, ket ilyen par egy kicsi es olcso tap alatt :D
ha mar amd t veszel es 280 es 285 on gondolkorsz, 280 t erdemesebb de vegulis mindegy
amugy boltokat vegig kell nezni egy 960 al nem lene gondod kicsi tappal sem, es akkor ez csak a legnyilvanvalobb elonye
de ugye en megrogzott nvidia hivo vagyok, viszont magyarok 99,9% a amd vga hivo...
Én inkább a 280-at venném. 3gb vram FHD jól jöhet egyre többször.
Erősebbnek nem sokkal erősebb a 285. És hiába erősebb ha 2gb vram-ja van csak.
Hosszabb távon jobb a 280.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!