Intel pentium g3258 vs Amd athlon x4 860k processzor? Játékra kellene! Egy kb 15-20 ezres vidi kártyával! Melyik lenne a jobb választás? Azt halottam, h mostmár 4 magos CPUk kelennek?
Pentium arra jó hogy késöbb lecsréld I5-re.Szerintem ezt vedd.
Nekem 2 magos CPU-m van és netezés meg elég.
Szerintem a G3258 nem éri meg. Esetleg, ha a hobbid a tuningolás, de gyári órajelen sokkal jobb, ha inkább egy azonos órajelű szorzózáras Pentiumot veszel olcsóbban. Emellett számítanak a jövőbeli terveid is. Ha szeretnél később processzort cserélni, akkor az Athlon szóba sem jöhet.
Én a magam részéről nem vagyok az FMx foglalat rajongója, elég elhibázott koncepciónak tartom, hogy pont a belépőszint kapott saját foglalatot, teljesen kinyírva a fejleszthetőséget.
HD 7850 1GB ost is lelhetsz talan
gari sincs kizarva
hardverapro.hu n nezz szet elsonek rengeteg 7770/90 n szokot fent lenni (de 250X=7770 es 260/X=7790 is megfelel)
meg ha nvidia erdekel GTX750, 650Ti
#5 nem igazan lehet megmondani 860K nem rossz cpu de mar az "o ideje is sajnos lejart
de ha ugy erzed majd Skylake ra vagy Zen re valtasz akkor fm2+ is jo, ha kb. 1-2evig nem caltasz cpu t hasznos lehet a 860K 4szala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!