Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem megy a proci hűtő?

Miért nem megy a proci hűtő?

Figyelt kérdés

Szétszedtem a gépet a szomszédnak kitakarítani, ( most másodjára ) levettem a proci hűtőt, kitakarítottam, visszatettem, rádugtam a csatlakozójára, de amikor bekapcsolom a gépet, a venti nem indul el!!!!

Lehet hogy eltört a kábel? Próbáltam a csatiját fordítva is rádugni, de úgy nem ment bele, így nem erőltettem.

Az is érdekes, hogy az alaplapon a proci hűtőnek 4 tűje van a proci hűtő csatiján meg csak 3 tű van, ez befolyásolhatja? Vagy próbáljam meg más helyre bedugni? Nem értem hogy mi lehet a gond.

Megy csak egy csavart lehet normálisan becsavarni, ez mért van?? és így lötyög, de még nem is pattan bele a csavar lukakba a proci hűtő.

2015. aug. 19. 19:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Jó helyre dugtad?
2015. aug. 19. 19:46
 2/23 anonim ***** válasza:
Cpu fan írást keress az alaplapon és oda dugd.
2015. aug. 19. 19:49
 3/23 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan oda dugtam be, még a felirat is oda van írva.

Elég nehezen jött ki a dugóból, de viszont nagyon könnyen rá ment, lehet fordítva kell bedugni, vagy úgy nem lehet?

2015. aug. 19. 19:58
 4/23 anonim ***** válasza:

Csak egyféleképpen lehet elméletileg.

Van a kábel végén a csatlakozó is olyan hogy egy sín van benne az alaplapon pedig a kis rész ami a sínbe megy.

Na ezt oszt e mondtam xD

2015. aug. 19. 20:06
 5/23 A kérdező kommentje:
Igen, úgy tettem bele! hogy a kis sínbe mennyen bele. De akkor mért nem mehet?
2015. aug. 19. 20:13
 6/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet hogy ahogy húztad ki valamelyik kábel kihúztad a csatlakozóból és így nem indul.
2015. aug. 19. 20:16
 7/23 A kérdező kommentje:
De milyen csatlakozóból?
2015. aug. 19. 20:27
 8/23 anonim ***** válasza:
A hűtőnek a csatlakozójából amit rádugsz a lapra.
2015. aug. 19. 20:30
 9/23 A kérdező kommentje:
És akkor most mit csináljak?
2015. aug. 19. 20:33
 10/23 anonim ***** válasza:
Érintkezési hiba lehet, próbáld meg egy működő ventilátor helyére is bedugni, akkor ki lehet zárni az alaplap hibáját.
2015. aug. 19. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!