Ha a RAM órajele eléri majd az 5000-5500 Mhz-et, akkor lehetséges lesz majd leválasztani belőle a VGA-nak?
Figyelt kérdés
Az új DDR4-es RAM-ok már 3000 Mhz fölött működnek. Ezzel szemben VGA memóriája 5000-7000 Mhz-en ketyeg. Ha a RAM-ok is elérik majd ezt az órajelet, lehetséges lesz majd, hogy VRAM hiányában rendes RAM-ot csoportosítsunk át a VGA-nak.2015. aug. 19. 16:22
1/7 anonim válasza:
Ilyen semmilyen módban nem lehetséges.
2/7 CspCsj válasza:
Szerintem azt határt majd a DDR5-tel fogják elérni...
3/7 Trevor. válasza:
Az még messze van, de nem kizárt.
4/7 anonim válasza:
nagyon apu fan lehetsz. szerintem égesd le a gépedet. jöhetnek a nem vagy barát jelek :D
5/7 anonim válasza:
Ilyen most is van, az integrált videokártyák mind RAM-ot használnak, persze a teljesítményük azért elmarad a dedikáltakkal szemben.
6/7 anonim válasza:
Mert csak a sima ramok fejlődnek a VRAM-ok nem. Olyan ez a számítástechnika, mert kevés ember ismeri, meg kevés pénz van benne......
7/7 anonim válasza:
az a baj hogy a grafikus memória órajele mindíg is sokkal több volt a Ram órajelénél... és igazábol ha 2 különböző órajelű közvetlen elérésü memóriát egy folyamat elvégzése során azonos erőforrásnak tekint a rendszer , akkor az alacsonyabbik órajelen fog müködni. az én Titan Z- im (4) 7000 mhz-n pörgő órajele messze fölülmúlja a memóriám maxon hajtott 3400 mhz-s órajelét (ez az overlclock nélküli) szóval sosem fogja elérni a ram a vram órajelet a fejlődés során!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!